ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Μελέκ το παιδί φαινόμενο αποκαλύπτει πως έκλαιγε στα γυρίσματα

Μελέκ το παιδί φαινόμενοΜεγάλο μερίδιο για την επιτυχία της σειράς Anne που σαρώνει την τηλεθέαση και στην Ελλάδα έχει η μικρή πρωταγωνίστρια η οποία αποκάλυψε πως κατάφερνε να κλαίει όταν το απαιτούσε το σενάριο.
Η μικρή Μπερέν εξήγησε: «Άκουγα ένα τραγούδι που με συγκινεί πολύ.Όποτε το ακούω κλαίω.
Και μετά γυρίζαμε τη σκηνή και έκλαιγα»Η μικρή αποκάλυψε και το πάθημά της στην απονομή των Χρυσών Πεταλούδων όπου βραβεύτηκε για την μοναδική ερμηνεία της.
«Το περίμενα, γιατί το έργο το έβλεπαν όλοι.Και έλεγαν πως παίζω καλά.Το έγραφαν και στα περιοδικά.Είμαι πολύ χαρούμενη για το βραβείο.Αλλά την ίδια μέρα έσπασε.
Έκλαψα πολύ, λυπήθηκα πολύ.Το έριξε κατά λάθος με τον αγκώνα του ένας κύριος και έσπασε.Αλλά μετά μου έφεραν άλλο», σημείωσε Αν και ο χώρος της υποκριτικής είναι απαιτητικός η χαριτωμένη πιτσιρίκα είναι μία πολύ καλή μαθήτρια.
«Οι δάσκαλοί μου, μου έλεγαν μπράβο.Και δουλεύω πολύ σκληρά και στο σχολείο.Σε πέντε μαθήματα έχω άριστα.
Το δυσκολότερο μάθημα είναι τα Μαθηματικά και τα Αγγλικά.Τα Μαθηματικά δεν τα χωνεύω, αλλά έχω καλό βαθμό.Το αγαπημένο μου είναι τα Τουρκικά, είναι πολύ εύκολα.Δεν τα βαριέμαι ποτέ, μου αρέσουν πολύ.Μου αρέσει και η ζωγραφική.Ζωγραφίζω σπίτια και παιδιά, τα άλλα δεν τα πετυχαίνω», αναφέρει.
« PREV
NEXT »