ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ξεκινά το Σεπτέμβριο η κτηματογράφηση του Ανατολικού και της Βραχιάς Δήμου Δέλτα

Αρχίζει το κτηματολόγιο σε Βραχιά και Ανατολικό
Με την κτηματογράφηση της Δημοτικής Κοινότητας Ανατολικού και της Τοπικής Κοινότητας Βραχιάς, η οποία θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο 2018, θα ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση ολόκληρου του Δήμου Δέλτα.
 Αυτό προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Ευθ. Φωτόπουλου με τον επικεφαλής Γ. Τσακούμη και τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας «Κτηματολόγιο Νομού Θεσσαλονίκης».
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου και τα οφέλη που προκύπτουν από την ολοκλήρωση του κτηματολογίου.
Η υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας των πολιτών θα αρχίσει το φθινόπωρο του 2018, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση μεταξύ του αναδόχου της μελέτης «Κ.Τ. 5 - 03» «Κτηματολογίου Νομού Θεσσαλονίκης» και του Εθνικού Κτηματολογίου για το Νομό Θεσσαλονίκης, που υπογράφηκε στις 21/12/2017.
Ενόψει της έναρξης των δηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, τους συλλόγους και τους κατοίκους του Ανατολικού και της Βραχιάς για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.
Σημειώνεται ότι όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, εντός Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η κτηματογράφηση στις Δημοτικές Κοινότητες Σίνδου, Καλοχωρίου, Χαλάστρας, Κυμίνων και Νέων Μαλγάρων.
« PREV
NEXT »