ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Διεθνές βραβείο για τον Χαλαστρινό Δημήτρη Χατζίκο.

Διεθνές βραβείο για τον Χαλαστρινό Δημήτρη Χατζίκο.
To Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018,στο Παλάτι Βorghese στη Φλωρεντία, βραβεύτηκε με το Διεθνές Βραβείο Leonardo Da Vinci-The Universal Artist ο Χαλαστρινός ζωγράφος Δημήτρης Χατζίκος.
Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαίνοντα βραβεία που απονέμεται σε καλλιτέχνες διεθνούς κύρους, για την καλλιτεχνική τους αξία και την προσφορά τους στην Τέχνη.
Η απονομή έγινε από τους τεχνοκριτικούς Dr. Francesco Saverio και κ. Salvatore Russo με τη συνεργασία τού ιταλικού ART INTERNATIONAL MAGAZINE.Στην τελετή της βράβευσης παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο.Μετά από μία διακεκριμένη διαδρομή με παρουσία σε κορυφαίες διεθνείς Εκθέσεις: Μόντε Κάρλο, Νέα Υόρκη, Le Carrousel του Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι και Μουσείο ΜΙΙΤ στο Τορίνο, φέτος ήρθε άλλη μία αναγνώριση για τον ταλαντούχο Έλληνα δημιουργό στην καρδιά της Φλωρεντίας.
Το έργο τού Δημήτρη Xατζίκου «Τα Σύμβολα του Μαρτυρίου» παρουσιάστηκε στην Έκθεση στο Palazzo Borghese και φιλοξενείται στο τεύχος Ιανουαρίου του ιταλικού ART INTERNATIONAL MAGAZINE, με ειδικό αφιέρωμα στον Έλληνα δημιουργό.
« PREV
NEXT »