ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Το μαύρο του kampaniasports στον Καμπανιακό

Μαυρο του kampaniasports στον Καμπανιακό
!!Τελικά τα κατάφεραν!!Έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε για την απόφασή μας να μην συνεχίσουμε να προβάλλουμε το ρεπορτάζ του Καμπανιακού.
Δεν ήταν στις προθέσεις μας να αναφερθούμε αλλά ύστερα από την απαίτηση πολλών φίλων μας αναγκαζόμαστε να βγάλουμε την παρακάτω ανακοίνωση.
Ανακοίνωση του kampaniasports.
Γράψαμε και παλαιότερα ότι υπάρχει(υπήρχε) σχέδιο να κλείσει το kampaniasports,η σε καλύτερη εκδοσή να μην ασχολούμαστε με θέματα της αγαπημένης μας ομάδος.!!Τελικά τα κατάφεραν!!
Το kampaniasports δημιουργήθηκε για να προάγει των τόπο μας(Χαλάστρα).
Εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια προσπαθούμε γι αυτό,σε κάποιους ευτυχώς για πάρα πολλοί λίγους οι θέσεις μας δεν αρέσουν,και εδώ και περίπου 13 μήνες δεχόμαστε πιέσεις.!!Τελικά τα κατάφεραν!!
Εμείς στο  kampaniasports ύστερα απ όλα αυτά που συνέβησαν αποφασίσαμε τελικά να τους κάνουμε το χατήρι γιατί στην τελική μπορεί να έχουν και δίκαιο. !!Τελικά τα κατάφεραν!!.
Ζητάμε συγνώμη από τους χιλιάδες φίλους και συναδέλφους μας σ ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, αλλά ρεπορτάζ του Καμπανιακού δεν θα ξαναγίνει.!!Τελικά τα κατάφεραν!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Νίκου Ζαπρόπουλου,την διοίκηση του Βασίλη Τρικαλινού,την  διοίκηση του Σταμάτη Αντωνούδη,την διοίκηση του Γιάννη Πηγαδά για την συνεργασία που είχαμε.
Επίσης όλους του προπονητές της ομάδας μας για την άψογη συνεργασία,Γιάννης Ζαπρόπουλος,Γιάννης Πετράκης,Λεωνίδας Υφαντίδης,Ιερόθεος Γιαμουρίδης,Δημήτρης Γεωργακόπουλος,Γιάννης Κερλίδης,Χρήστος Ζήφκας.
Τους ακριβείς λόγους αυτής της στάσης του kampaniasports θα αναλύσουμε όταν τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα σεβόμενοι την προσπάθεια των σημερινών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.
Έχει ο καιρός γυρίσματα ποιος ξέρει ίσως..........................

kampaniasports.gr

« PREV
NEXT »