ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ροζ βίντεο ώθησε σε αυτοκτονία 20χρονη από τα Γιαννιτσά

Αυτοκτονία στα ΓιαννιτσάΑποφασισμένη να προχωρήσει μέχρι τέρμα για να μάθει ποιος και με τι τρόπο ώθησε την κόρη της στην αυτοκτονία δηλώνει η μητέρα της 20χρονης Γαλήνης από τα Γιαννιτσά.
Το πρωί η γυναίκα επισκέφτηκε τον προϊστάμενο εισαγγελίας Γιαννιτσών, προκειμένου να ενημερωθεί.«Με ενημέρωσε ότι η υπόθεση των φωτογραφιών θα πάει στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης στο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και μου είπε ότι θα έχουμε σύντομα νέα» δήλωσε η Σταυρούλα Τομπάζη.
Η επόμενη κίνηση που περιμένουν είναι να ανοίξουν οι κλειδωμένοι διάλογοι στο viber της Γαλήνης.Η μητέρα της Γαλήνης μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη για τα στοιχεία που βρήκε η ίδια στο messenger του παιδιού της και καταδεικνύουν την ύπαρξη ροζ βίντεο.
Η αποκάλυψη που έκανε χθες στο STAR για τον διάλογο της Γαλήνης με τον ερασιτέχνη φωτογράφο όπου αποσαφηνίζεται η ύπαρξη ροζ βίντεο ενισχύουν τις υποψίες των διωκτικών αρχών για ενδεχόμενο εκβιασμό.
«Τα παιδιά τώρα βγάζουν φωτογραφίες για το κέφι τους, τις ανταλλάσσουν και μετά χωρίζουν. Έτσι την πατούν.
 Έχει τέτοια περιστατικά» λέει γυναίκα κάτοικος των Γιαννιτσών.
« PREV
NEXT »