ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Παίρνουμε αυτό που αξίζουμε(μας έκαναν πρόβατα)

Παίρνουμε αυτό που αξίζουμεΠάλι στο ίδιο έργο θεατές. Για πολλοστή φορά εκατομμύρια Έλληνες έγιναν μάρτυρες μίας καλά συντονισμένης όσο και ανθελληνικής επιχείρησης για την φίμωση κάθε ενοχλητικής -για πολλούς- αλήθειας.
Χθες βιώσαμε όλοι το παράδειγμα του μεγάλου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, που συγκέντρωση ακόμη και πάνω από 500.000 κόσμου, παρά τα...90.000 που υποστηρίζουν τα "έγκριτα ΜΜΕ" και η αστυνομία.
Η αλήθεια για τον πραγματικό αριθμό των Ελλήνων που έδωσαν το παρόν σήμερα είναι αδιάσειστη, μονάχα με μερικές φωτογραφίες και βίντεο από την κορύφωση του συλλαλητηρίου.
 Εκτός αυτού όμως, πολλά κανάλια αναφερόμενα σε ό,τι σχετικό είχε να κάνει με το συλλαλητήριο, εντέχνως και πολύ ύπουλα, αναφέρθηκαν πρώτα στα μικρής έκτασης επεισόδια κοντά στην Καμάρα, επεισόδια για τα οποία χρειάστηκαν να επέμβουν τα ΜΑΤ.
Μάλιστα ο όρος "ακροδεξιοί" «έπαιξε» αρκετά σήμερα από πολλά ΜΜΕ, προπαγανδίζοντας ένα πολεμικό κλίμα που ΔΕΝ υπήρχε στη Θεσσαλονίκη.
Φυσικά για τις απαράδεκτες και προκλητικές ενέργειες των αναρχικών που άρπαζαν τις ελληνικές σημαίες από μικρά παιδιά αλλά και που έφτασαν μέχρι και στο σημείο να επιτεθούν σε λεωφορείο που κατευθυνόταν στη Θεσσαλονίκη, ούτε νύξη δεν έγινε στα μεγάλα κανάλια, παρά αναφορές ελάχιστων δευτερολέπτων.
Στην "αμερόληπτη" ενημέρωσή τους, τα "μεγάλα ΜΜΕ", αρκέστηκαν σε μερικά μόνο πλάνα από το συλλαλητήριο, όπως ένα απόσπασμα της ομιλίας του Μητροπολίτη Άνθιμου.
Παρέλειψαν φυσικά να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά στον πραγματικό αριθμό των συγκεντρωμένων, αναφέροντας μονάχα τους αριθμούς που ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
 Αξίζει δε να σημειωθεί πως η κρατική τηλεόραση δεν έκανε ούτε ένα εκτενές ρεπορτάζ την ώρα του συλλαλητηρίου, όντας απούσα στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό από το 1992:
« PREV
NEXT »