ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Μακεδονικός κοπή βασιλόπιτας

Κοπή πίτας Μακεδονικού
Σε μία πολύ όμορφη και λιτή τελετή έκοψε την καθιερωμένη ετήσια πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Μακεδονικός στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Νέα Ευκαρπία.
Παρευρέθηκαν αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου όλων των ηλικιών σε μια ζεστή εκδήλωση, η οποία επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνωρίζουν, ότι η διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές αποτελούν πρωτίστως μέλη μιας πραγματικής οικογένειας και δευτερευόντως μέλη ενός αθλητικού συλλόγου.
Το «παρών» στην κοπή της πίτας έδωσε ο πρόεδρος του Μακεδονικού, Παύλος Ανδρώνης, και σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, ενώ έλαμψαν με την παρουσία τους και εκλεκτοί καλεσμένοι.
Ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι παιδικές φωνές των μικρών σε ηλικία αθλητών του Μακεδονικού, οι οποίοι στις άρτιες εγκαταστάσεις του συλλόγου, διδάσκονται εκτός από τα μυστικά του αθλητισμού, και αρετές όπως το ευ αγωνίζεσθαι και η ευγενής άμιλλα.
Όπως ήταν φυσικό, κυριάρχησαν οι ευχές προς όλους για μια υγιή χρονιά προκειμένου ο σύλλογος να ευοδώσει τους στόχους που έχει θέσει για πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα
Παράλληλα, εκτός από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, απονεμήθηκαν διπλώματα στους μικρούς αθλητές και του συλλόγου, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις αλλά και τη συνέπειά τους τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.
« PREV
NEXT »