ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Ιανουαρίου 29, 2018

Έκοψαν την Βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του Δήμου Δέλτα

kampaniasports
Τη βασιλόπιτα των εργαζομένων στο Δήμο Δέλτα έκοψε σήμερα ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος, στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, παρουσία των Αντιδημάρχων Δ. Καμανά και Αθ. Παππά, των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Ν. Μαγνησίας Σ. Καραπαύλου και Σίνδου Δ. Γκαμανή και Δημοτικών Συμβούλων και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Αν. Σισμανίδου.
Ο κ. Φωτόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους όλων των Τμημάτων για τη συνεργασία προς τον κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον Κοινωνικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Δέλτα και το παρέλαβε η προϊσταμένη Μαριάννα Παπαδοπούλου.
Οι τυχεροί εργαζόμενοι που έτυχαν φλουριά είναι οι:
 -Βασάκου Αλεξάνδρα, Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης-Δελίογλου Αλεξία, Νοσηλεύτρια στο ΚΑΠΗ Κυμίνων-Ερμείδης Μενέλαος, Τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου-Ισχινιώτη Κατερίνα, Τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου-Πατσιούρη Παναγιώτα, Νοσηλεύτρια στο ΚΑΠΗ Σίνδου-Νικολάου Παναγιώτης – Λορέντζος, Τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου-Πασάκαλος Γρηγόριος, Τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *