ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Άρπαξαν 1,3 εκατ. σε μετρητά

Άρπαξαν 1,3 εκατομμύρια
Την ληστεία της «δεκαετίας» φαίνεται πως πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες, αφού αφαίρεσαν από σπίτι στο Βόλο, το εξωπραγματικό ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ.
Οι κλέφτες που διαφεύγουν της σύλληψης, έβαλαν στόχο το σπίτι ενός ηλικιωμένου Βολιώτη και του αδερφού του στην πολυκατοικία όπου διαμένουν στην οδό Αργοναυτών, στην παραλία του Βόλου.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών αφού σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες έχει αποδειχθεί ότι πράγματι αφαίρεσαν αυτό το ιλιγγιώδες ποσό από την οικία στο Βόλο.
Το σπίτι ανήκει στο Νικόλα Δεληγεώργη που είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και την ημέρα της κλοπής απουσίαζε με τη σύζυγό του στην Αθήνα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες αφαίρεσαν 1.300.000 ευρώ σε μετρητά και 400 χρυσές λίρες.
Η λεία των κλεφτών μοιάζει εξωπραγματική, όμως φαίνεται πως είναι αληθινή καθώς πρόκειται για ρευστοποίηση ομολόγου που έγινε λίγες εβδομάδες πιο πριν.
Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζει και υλικό από κάμερες ασφαλείας.
« PREV
NEXT »