ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αξιέπαινη κίνηση από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

mpravo ston papastathopoulo
Με μια ιδιαίτερα αξιέπαινη χειρονομία, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δώρισε αλεξίσφαιρα γιλέκα στους αστυνομικούς της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Καλαμάτας.
Η ανιδιοτελής προσφορά του σέντερ μπακ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Εθνικής Ελλάδα,  σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελεί η ΕΛ.ΑΣ. στο κοινωνικό σύνολο, τιμήθηκε κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο αστυνομικό μέγαρο της Καλαμάτας.
Εκεί ο αστυνομικός διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας τον ευχαρίστησε και του απένειμε τιμητική πλακέτα.Η δωρεά έχει έναν ακόμη ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ως  ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θέλησε να θωρακίσει και την άμυνα των… αστυνομικών της ιδιαίτερης πατρίδας του.
Αυτό ήταν και ο λόγος που ο Σωκράτης δώρισε 25 αλεξίσφαιρα γιλέκα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας!Σημειώνεται ότι στην τελετή παραλαβής των 25 αλεξίσφαιρων γιλέκων, ο διεθνής άσσος γνωστοποίησε ότι θα διατεθούν για την εξασφάλιση της προστασίας των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Μεσσηνίας, που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της εγκληματικότητας.
« PREV
NEXT »