ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ολυμπιακός Κυμίνων-Θερμαϊκός Θέρμης 3-0 (vid)

Μεγάλο παιχνίδι στα Κύμινα μεταξύ του Ολυμπιακού Κυμίνων και του Θερμαϊκού Θέρμης που βρήκε νικητή τον γηπεδούχο Ολυμπιακό με σκορ 3-0.
Ομάδα με προσωπικότητα σήμερα ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Θερμαϊκός.
Το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρίσκει τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν στο πρώτο κιόλας λεπτό με δυνατό σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Μπαιμάκης.
Όσο η ώρα περνούσε και μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι  κερδίζουν μέτρα και παίρνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Στο 41΄ ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Μπαντή ήταν η αρχή της μεγάλης νίκης.
Εκτέλεσε ο Τζίμας μέσα στην περιοχή ο Μπαντής κάνει την απόκρουση του αγώνα η μπάλα πάει πλάγια,γίνεται γέμισμα μέσα στην μικρή περιοχή η μπάλα φτάνει στον Τσακίρη και εύκολα την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί,παίζοντας πειθαρχημένα φτάνουν στο 55΄στο 2-0 με κεφαλιά του Σουχασβίλι.
Από εκεί και ύστερα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν αφού η αμυντικοί του Ολυμπιακού(Κυριακίδης,Μεσιάρης,Τσακίρης,Πολιανίδης)ήταν άψογοι όσο χρειάστηκε να μην απειληθεί η εστία του Μπαιμάκη.
Όλα τα λεφτά το τρίτο του Ολυμπιακού στο 90+2 από τον Σουχασβίλι που ακόμη οι αντίπαλοι αμυντικοί τον ψάχνουν.Πέτυχε ένα υπέροχο γκολ.
MVP του αγώνα ο Σουχασβίλι του Ολυμπιακού Κυμίνων.
Ολυμπιακός Κυμίνων:Μπαιμάκης,Κυριακίδης,Πολιανίδης,Μεσιάρης,Τσακίρης,Αυγέρος,Πάγκαλης,Σουχασβίλι,Μαραντίδης,Καμπέρι.
Έπαιξαν Τρικαλινός,Κλόντι,Νεσερσιάν,Σείζης.
Θερμαϊκός Θέρμης:Μπαντής,Αχαλινόπουλος Λ,Μαυρομάτης,Τρόκας,Μπικιάρης,Καρατζάς,Αχαλινόπουλος Κ,Στεφανίδης,Σαράφογλου,Πολίτης,Κράββαλης.
Επαιξαν Αμανατίδης,Φούσκας,Μπικιάρης,Ντάνχια.

VIDEO με της καλύτερες στιγμές και τα γκολ
« PREV
NEXT »