ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Δέλτα!

xristougenniatikes ekdiloseis ston dimo deltaΞεκίνημα με το δέντρο των «Παιδικών Ονείρων» στα Ν. Μάλγαρα Όλες οι εκδηλώσεις ανά ημερομηνία – Συγκέντρωση υλικού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο
Με μια σειρά εκδηλώσεων σε όλες τις Κοινότητες θα υποδεχθεί ο Δήμος Δέλτα την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.Οι γιορτές θα κορυφωθούν με τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων, ενώ θα πλαισιωθούν από δράσεις τοπικών συλλόγων και φορέων.
Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια σε συνεργασία με το Δήμο, απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, μικρά και μεγάλα παιδιά, ενώ έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τη λαϊκή παράδοση.Κι επειδή οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ευκαιρία να σκεφτούμε το συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη και να μην αφήσουμε κανέναν μόνο, κατά τις ώρες της γιορτής της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σε κάθε Δημοτική Κοινότητα θα συγκεντρώνονται υλικά για το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δέλτα.
Χαίρομαι γιατί βλέπω ότι στις γιορτές του Δήμου συμμετέχει ενεργά η τοπική κοινωνία με τα σχολεία και τους συλλόγους, κι αυτό είναι πολύ ωραίο και σημαντικό. Η λαϊκή μας παράδοση είναι πάντα στο επίκεντρο, μιας και ο Δήμος μας είναι στενά συνδεδεμένος με αυτήν. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι αυτές οι γιορτές είναι οι κατεξοχήν γιορτές της ανθρωπιάς και πρέπει, ειδικά σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, να έχουμε το νου μας σε όσους μας έχουν ανάγκη για να προσφέρουμε ότι μπορούμε, έστω και από το υστέρημά μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους των Κοινοτήτων και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων για την προσπάθεια που κάνουν. Καλώ τους κατοίκους του Δήμου μας αλλά και τους Θεσσαλονικείς να συμμετέχουν στις γιορτές και να φέρουν τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές!» δήλωσε ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος.
« PREV
NEXT »