ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ηρακλής :Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους για βοήθεια

o iraklis zita voitheia
Το ότι ο ιστορικός Ηρακλής περνά δύσκολες στιγμές γίνεται αντιληπτό απ όλους,οι άνθρωποι της ομάδος εξέδωσαν ανακοίνωση προς πάσα κατεύθυνση για βοήθεια.Αναλυτικά η ανακοίνωση,Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 «Στο πλαίσιο της ενημέρωσης αλλά και του καλέσματος για στήριξη εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε με την ενεργή συμμετοχή και των βετεράνων ποδοσφαιριστών, ενημερώνουμε την οικογένεια του Ηρακλή για την απόφαση του Δ.Σ.για την ενδυνάμωση του εγχειρήματος αλλά και του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει στις πλάτες του ορμώμενο από την άσβεστη αγάπη που τρέφει για τον Ηρακλή μας.
 Αποφασίστηκε εκ μέρους του Δ.Σ. στα πλαίσια της φτηνής πολιτικής που εφαρμόσαμε και στα καρτελάκια διαρκείας να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τις τιμές στις διαφημιστικές πινακίδες για τους εντός έδρας αγώνες και ως εκ τούτου ανακοινώνουμε ότι οι τιμές για τις διαφημιστικές πινακίδες τιμώνται στα 300 ευρώ χωρίς το κόστος κατασκευής για διαστάσεις 3μ. χ 1μ. και στα 500 ευρώ χωρίς το κόστος κατασκευής για διαστάσεις 6μ. χ 1μ. για όλο τον χρόνο.
 Τέλος καλούμε όλο τον κόσμο του Ηρακλή στον Κυριακάτικο αγώνα της αγαπημένης μας ομάδος, να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια που κάνει ώστε να πατήσει γερά στα πόδια της και να βρεθεί όλο και ποίο κοντά στο κυνήγι της προνομιούχο θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.
 Υ.Γ. Η ενεργή συμμετοχή όλων με διαρκείας και εισιτήριο αλλά και η φυσική παρουσία στο γήπεδο είναι η κινητήριος δύναμη αλλά και το οξυγόνο στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο αγαπημένος μας Ηρακλή».
« PREV
NEXT »