ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Δηλώσεις Δημάρχου Κου Φωτόπουλου για τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας

diarxos delta gia ta kairika fainomena Ο Δήμος Δέλτα δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση σ ότι συμβαίνει στην χώρα μας της τελευταίες ώρες λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που θα συνεχιστούν και της επόμενες μέρες.
Με αφορμή της κακές καιρικές συνθήκες ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε:Δυστυχώς για μία ακόμη φορά τα έντονα καιρικά φαινόμενα μας δημιουργούν πρόβλημα.
 Η περιοχή μας βρίσκεται ξανά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Είμαστε εκεί από την πρώτη στιγμή, με όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας που διαθέτουμε. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συνδράμει με τις δικές της δυνάμεις από το πρωί. Ευτυχώς μέχρι στιγμής η κατάσταση ελέγχεται.
 Η μεγάλη ποσότητα του νερού και η βροχόπτωση που συνεχίζεται, οι εδαφολογικές ιδιαιτερότητες της περιοχής και οι κακοτεχνίες είναι οι αιτίες των πλημμυρικών φαινομένων.
Εμείς θα ζητήσουμε άμεσα από τον υπουργό Εσωτερικών την οικονομική συνδρομή της πολιτείας για τον εκσυγχρονισμό των αντιπλημμυρικών υποδομών.
Πρέπει να αντιμετωπιστεί το θέμα το ταχύτερο δυνατόν, όπως έγινε σε άλλους Δήμους, γιατί θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να υποστούμε ολική καταστροφή και να χαθούν ζωές για να έχουμε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση.
Πιστεύω ότι ο κ. Σκουρλέτης θα κατανοήσει το θέμα και θα ανταποκριθεί στην έκκληση μας»
« PREV
NEXT »