ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Όσα δεν είδε η κάμερα στα Κύμινα

osa den edeiksan oi kameres sta kymina
Καθιερώνεται η ανάρτηση με τον τίτλο !!Όσα δεν είδε η κάμερα!! στο kampaniasports.
Στα Κύμινα από νωρίς άρχισαν τα πηγαδάκια με θέμα τι άλλο το ποδόσφαιρο.Για αρκετή ώρα μπροστά στον χώρο των αποδυτηρίων υπήρξε χαμηλόφωνη κουβεντούλα του προπονητή της Ομόνοιας Κου Ανδριόπουλου με μέλος της διοίκησης(Παναγιωτίδης).Κεφάτος ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Κος Αγγέλου στον ίδιο χώρο με 2-3 φίλους της ομάδος του.
Πρώτοι για ζέσταμα βγήκαν οι παίκτες της Ομόνοιας για να ακολουθήσουν αυτοί του Ολυμπιακού.Αισιοδοξία ότι θα παρευρεθούν αρκετοί φίλαθλοι στο παιχνίδι εξέφρασε φίλαθλος των γηπεδούχων  30 λεπτά πριν την έναρξη ωστόσο διαψεύσθηκε καθώς και πάλι ήταν μικρή η προσέλευση.
Φαίνεται ότι κάποιος το σχεδιάζει,στα δεξιά της κερκίδας του γηπέδου του Ολυμπιακού καθόταν οι νεώτεροι φίλαθλοι ενώ στα αριστερά φίλαθλοι με μεγαλύτερο μέσο χρόνο ηλικίας.Αρκετοί ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων στο γήπεδο των Κυμίνων.Ρακαβίνας,Παπάζης,Αλμπάνης(Καμπανιακού)οι αδελφοί Copaci,Κιόσσε(Αξιού Ανατολικού)ο Νίκος Γαβανάς(ΠΑΟ Κουφαλίων).
Με μοντέρνο καπέλο έκανε την εμφάνισή του ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Κος Κεχαγιάς συνοδευόμενος από φίλους της ομάδος του.
Απορημένος πολλές φορές ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ο Γιώργος Νασιόπουλος με τα επιπόλαια λάθη των παικτών του.
Με ηρεμία έδινε εντολές στο πρώτο ημίχρονο ο Κος Ανδριόπουλος,ενώ στο δεύτερο μέρος έδειχνε σαν να μην πιστεύει  την εξέλιξη του ματς εις βάρος της ομάδος του.
Φωνές προς τους συμπαίκτες τους έδιναν οι παλιές καραβάνες των δυο ομάδων Αυγέρος και Παναγιώτι.
Ο δυνατός αέρος υπέρ των γηπεδούχων στο πρώτο που φαίνεται να επηρέασε την απόδοσή τους καθώς στο δεύτερο έκαναν την μεγάλη ανατροπή με κόντρα τον άνεμο.
Μαγική έμπνευση πρέπει να είχε ο Γιώργος Νασιόπουλος αφού οι δυο αλλαγές που έκανε πέτυχαν τα 4 γκολ(Πότσι και Καμπέρι).
Τα περισσότερα χιλιόμετρα στο παιχνίδι έκαναν ο Σωτήρης Αυγέρος από τους γηπεδούχους,και ο Αλέξης Παναγίωτι από τους φιλοξενούμενους.
Εμφανώς προβληματισμένοι αποχώρησαν οι λίγοι φίλαθλοι της Ομόνοιας.
Απόλυτη ηρεμία στις κερκίδες αλλά και στον αγωνιστικό χώρο καθ όλη την διάρκεια του αγώνα.
Πρώτος ο Παναγιώτι έδωσε το χέρι του στον διαιτητή με την λήξη του παιχνιδιού.
!!Κύμινα!! φώναξαν αγκαλιασμένοι οι νικητές λίγο μετά την λήξη του αγώνα.
« PREV
NEXT »