ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Οργιάζουν οι ζωοκλέφτες στον Δήμο μας

orgiazoun oi zookleftes ston dimo mas
Το κακό έχει παραγίνει, ανυπεράσπιστοι νοικοκύρηδες κτηνοτρόφοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ύστερα από τα αλλεπάλληλα κρούσματα σε κτηνοτροφικές μονάδες στον Δήμο μας.
Το kampaniasports δέχθηκε μηνύματα αλλά και μίλησε με κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής που οι άνθρωποι πραγματικά είναι σε απόγνωση.
Δυο φορές μέσα στον μήνα μας είπε κτηνοτρόφος μπήκαν στην στάνη μου και έκλεψαν ζωντανά,τι πρέπει να κάνουμε? το κακό έχει παραγίνει καταστρεφόμαστε και δεν γίνεται τίποτα από κανέναν είμαστε απροστάτευτοι.
Είμαι ηλικιωμένος δεν μπορώ να τα βάλω μαζί τους φοβάμαι,ότι χρήσιμο είχα στην στάνη μου μου το πήραν τι πρέπει να κάνουμε σε ποιον να πούμε τον πόνο μας,κάθε μέρα ακούμε πήγαν στον τάδε,πήγαν εκεί χαμός γίνετε.
Ο κος Χρήστος μας είπε; Πέρασε από το μυαλό μου να μένω τα βράδια στο μαντρί μου αλλά δεν μ άφησαν τα παιδιά μου,δεν πάει άλλο κάτι πρέπει να γίνει θα φτάσουμε στα χειρότερα και τότε όποιον πάρει ο χάρος.
Το συγκεκριμένο πραγματικά μεγάλο πρόβλημα δεν είναι μόνο στην περιοχή μας,αυτό συμβαίνει στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδα,και πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις.
Χθες το βράδυ σε στάνη έξω από την Σίνδο έγινε επιδρομή για δεύτερη φορά με τον ιδιοκτήτη να μας εξιστορεί και την μεγάλη γραφειοκρατική διαδικασία που έπεται της κλοπής.
Ο συγκεκριμένος κτηνοτρόφος μας είπε μάλιστα ότι βρήκε τα δέρματα των ζώων που εκλάπησαν σε μικρή απόσταση από την στάνη του.
Και μη χειρότερα.

« PREV
NEXT »