ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης: Καλή επιτυχία στο έργο σας

kostas polyxronidis kali epityxiaΟ Κώστας Πολυχρονίδης συνέδεσε το όνομά του με την μεγαλύτερη διάκριση των Ελπίδων Χαλάστρας.
Όντας προπονητής της τελευταίες αγωνιστικές
οδήγησε της Ελπίδες στην κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας και την ευκαιρία για πρώτη φορά στην ιστορία το συλλόγου να αγωνιστεί στην Α κατηγορία της ΕΠΣΜ.
Κατά την χθεσινή ημέρα οι επαφές που είχε ο Κος Πολυχρονίδης με την νέα διοίκηση των Ελπίδων δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να συνεχίσουν την συνεργασία τους.
Ο Κος Πολυχρονίδης μέσω του kampaniasports ευχαριστεί τους ανθρώπους των Ελπίδων για την συνεργασία τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση.
Mετά την χθεσινοβραδινή συνάντηση των δυο πλευρών αποφασίστηκε  να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας με την νέα διοίκηση. Η συζήτηση;αφορούσε το ανδρικό τμήμα ,γιατα τμήματα υποδομής δεν έγινε κάποια ξεχωριστή συζήτηση διότι   έπρεπε να τρέξουν τα θέματα του ανδρικού τμήματος.
Θα ήθελα ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Κο Κανάκα και τον Κο Α.Γούσιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου,τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ,και τέλος να ευχηθώ στην νέα διοίκηση  καλή δύναμη , και στον νέο προπονητή και φίλο μου Σταύρο Βαγγελόπουλο καλή επιτυχία στο έργο του.Με εκτίμηση Πολυχρονίδης Κωνσταντίνος
« PREV
NEXT »