ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Επιστολή του Θεόδωρου Κανάκα στο kampaniasports

epistoli tou theodorou kanaka sto kampaniasports
Ο πρώην Πρόεδρος των Ελπίδων Χαλάστρας κ.Θεόδωρος Κανάκας έστειλε επιστολή στο kampaniasports και αναφέρει τους λόγους που τον ανάγκασαννα απουσιάσει από την Γενική Συνέλευση των Ελπίδων Χαλάστρας,αλλά και την δική του εκδοχή για την απομάκρυνση του προπονητή Νίκου Τσίμπου.
Αυτούσια η επιστολή του κ.Κανάκα.
Αγαπητοί Κύριοι.
Μετά την αναφορά σας για την απουσία μου από την Γενική Συνέλευση των Ελπίδων Χαλάστρας,αλλά και σε όσα ακούστηκαν στην συνέντευξη του Κου Τσίμπου θέλω να παραθέσω την δική μου εκδοχή.Δυστυχώς, όπως αναφέρατε και στο ρεπορτάζ σας, δεν είχα τη δυνατότητα να παρευρεθώ στη Γενική Συνέλευση των Ελπίδων Χαλάστρας, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων που δε μπόρεσα να παρακάμψω, και κανένας άλλος λόγος.
Οι βασικοί λόγοι που θα ήθελα να βρίσκομαι στην συνέλευση είναι οι εξής:Ο πρώτος και ο πιο σημαντικός είναι η ανάδειξη της πιο μεγάλης και ιστορικής στιγμής του συλλόγου μας , που δεν είναι άλλη από την επιτυχία της ανόδου, αλλά και η αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου της Χαλάστρας. Είναι μία αδιαμφισβήτητη επιτυχία των παικτών (όλοι καταγόμενοι από την Χαλάστρα), του προπονητή και φυσικά της διοίκησης.
Θεωρώ ότι ανοίξαμε το δρόμο έτσι ώστε οι νεότεροι παίκτες να γίνουνε πιο ανταγωνιστικοί και αθλητικά πιο κοντά στα επίπεδα της βασικής ομάδα του τόπου μας, τον Καμπανιακό. Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους τους αθλητικούς συλλόγους (να μην αυταπατόμαστε) καταφέραμε, όχι μόνο να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, αλλά να την αναβαθμίσουμε.
Για αυτήν την επιτυχία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, για την προσπάθεια την οποία καταβάλανε ,ιδιαιτέρως όμως, δίχως να μειώσω τους υπόλοιπους, τους κυρίους Σφηνστιώτη Α., Δίμτση Γ., Λαγγώνα Γ., και Καντζούρα Γ..
Επίσης, τους προπονητές κ Τσίμπο Ν. και κ Πολυχρονίδη Κ. καθώς και τον έφορο κ.Βουδούρη Θ. όπως επίσης, και το Γενικό Αρχηγό κ. Γούσιο Απόστολο. Όλοι τους και ο καθένας ξεχωριστά αξίζουν συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδας μας.Το δεύτερο γεγονός και εξίσου σοβαρό είναι η άρτια λειτουργία όλων των τμημάτων υποδομής που πετύχαμε τα τελευταία δύο χρόνια.
 Η πλήρης ένδυση όλων των παιδιών, με πλήρη εξοπλισμό, είναι κάτι το οποίο έκανε τα παιδιά-αθλητές υπερήφανους και φυσικά το σύλλογο μας, έτσι ώστε να είναι επικεντρωμένα στον αθλητισμό και να αποδώσουν τα μέγιστα.
Επιπλέον, δημιουργήσαμε με τη βοήθεια του Δήμου, ένα τρίτο γήπεδο το οποίο όμως δεν μπορέσαμε να το αξιοποιήσουμε για τεχνικούς λόγους. Ο τομέας που δεν πετύχαμε τους στόχους μας, δυστυχώς , είναι η βελτίωση των εγκαταστάσεων (αποδυτηρίων) τα όποια θεωρούμε ότι δεν πληρούν ούτε τα απαραίτητα. Υπήρξαν προτάσεις οι οποίες όμως χρειαζότανε μεγάλο χρονικό διάστημα υλοποίησης. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω όλους του προπονητές των τμημάτων υποδομής, καθώς και τους ανθρώπους της διοίκησης ιδιαιτέρως τον γενικό αρχηγό κ Γούσιο Απόστολο, που σταθήκανε δίπλα στους αθλητές μας επάξια.Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ .Τσίμπος ,θα ήθελα να του υπενθυμίσω κάποια γεγονότα γιατί η μνήμη του, προφανώς, είναι επιλεκτική.
Ο κ .Τσίμπος προσλήφθηκε στο σύλλογο μας τη σεζόν 2015-16 με διπλή ιδιότητα, αυτήν του προπονητή της μεγάλης ομάδας καθώς και αυτήν της τεχνικής διεύθυνσης όλων των τμημάτων υποδομής. Σκοπός του ήταν, να συντονίσει τους προπονητές των τμημάτων καθώς και να βγάλει πρόγραμμα ασκήσεων και τακτικής για κάθε τμήμα.
Φυσικά για αυτόν το λόγο αμείφθηκε και υψηλότερα. Κλείνοντας τη σεζόν και οδηγούμενοι στην επόμενη, μέρος του συμβουλίου δεν είχε μείνει ικανοποιημένο από την παρουσία του κ. Τσίμπου και ζητούσε έντονα την αντικατάσταση του. Με παρέμβαση δική μου, και με την άποψη, ότι όλοι θα κριθούμε στο τέλος της διετίας, προτείνω στον κ. Τσίμπο να αναλάβει μόνο τη μεγάλη ομάδα με μικρότερες αποδοχές.
Με την επιλογή μου αυτή όμως, οι αντιδρώντες του συμβουλίου απομακρύνθηκαν από την ενεργό δράση, έτσι χάσαμε βασικά διοικητικά στελέχη. Με την προσωπική μου στήριξη παρέμεινε λοιπόν ο κ. Τσίμπος στην ομάδα , που φυσικά σε αθλητικό επίπεδο μας δικαίωσε. Εδώ θέλω να τονίσω, ότι η δική μου παρουσία διοικητικά ήτανε ξεκάθαρη από την αρχή, ότι θα ήτανε μόνον υποστήριξη οικονομική και το γνώριζε όλο το Δ.Σ .Παρόλα αυτά, είχα καθημερινή ενημέρωση, για όλα τα θέματα του συλλόγου και ήμουνα παρών στο σύνολο των συμβουλίων άλλα και σε όσους αγώνες είχα την δυνατότητα να παρευρεθώ.
Θα ήθελα να επισημάνω επιπλέον , ότι την ημέρα της απομάκρυνσής του κ.Τσίμπου ,όντως τον είχα καλέσει για να παραβρεθεί στην κοπή της πίτας ,και μου είπε κατά λέξη το εξής :‘’δεν αντέχω την κοροϊδία’’ ,διότι ήταν σε εκκρεμότητα μία αμοιβή.
Θεώρησα τη στάση του, αρνητική και απαράδεκτη , και έτσι αποφάσισα να καλέσω συμβούλιο το ίδιο βράδυ της πίτας και έθεσα θέμα αντικατάστασης του κ. Τσίμπου, κάτι που έγινε δεκτό από όλους τους συμμετέχοντες, διότι δεν θα επηρέαζε και την πορεία της ομάδας (κάτι που αποδείχθηκε), και φυσικά εξοφλήθηκε για τις υπηρεσίες του.
Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης και φυσικά, όπως μπορούμε ο καθένας μας, προτρέπω να στηρίξουμε την προσπάθεια τους αυτή , καθώς πιστεύω ότι δε περισσεύει κανείς από τον αθλητισμό άλλα και τη προσφορά σε αυτόν.
Με εκτίμηση,Κανάκας Θεόδωρος
« PREV
NEXT »