ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αστυνομικός σταθμός στην Χαλάστρα σύντομα

astynomikos stathmos stin xalastra syntoma
Αστυνομικός σταθμός θα δημιουργηθεί στη Χαλάστρα από τα μέσα Σεπτεμβρίου, μετά την κατάργηση του τοπικού αστυνομικού τμήματος,που είχε ενσωματωθεί στο αστυνομικό τμήμα Δέλτα, ενώ σε αστυνομικό σταθμό θα υποβιβαστεί το ΑΤ Πανοράματος το επόμενο διάστημα.
Αυτές τις πληροφορίες έδωσε στο βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Φώτης Δομζαρίδης, στη συνάντηση που είχαν σήμερα οι δυο άνδρες.Όπως ανακοίνωσε ο κ. Φωκάς μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ζήτησε να ενημερωθεί για τις συγχωνεύσεις αστυνομικών υπηρεσιών στο πλαίσιο του «αστυνομικού Καλλικράτη» στην περιφέρεια, αλλά και γενικότερα στον νομό Θεσσαλονίκης.
«Είναι γεγονός ότι μια σωστά οργανωμένη υπηρεσία ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο ,που βιώνει η χώρα, το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στους πολίτες είναι να αισθάνονται ασφαλείς στους χώρους, που κινούνται και να μην νιώθουν ανά πάσα στιγμή ότι μπορεί να πέσουν θύματα ληστειών ή να εξαπατηθούν από επιτήδειους», δήλωσε ο κ. Φωκάς.Σύμφωνα με όσα είπε στον βουλευτή ο κ. Δομζαρίδης, στη Χαλάστρα θα δημιουργηθεί μέσα στο Σεπτέμβριο αστυνομικός σταθμός, με σκοπό να εξυπηρετούνται οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Ο αστυνομικός σταθμός της Χαλάστρας θα ξεκινήσει σύντομα τη λειτουργία του με προσωπικό που δε θα ξεπερνάει, όμως, τα δέκα άτομα.
Παράλληλα, σε αστυνομικό σταθμό αναμένεται να υποβιβαστεί το επόμενο διάστημα το αστυνομικό τμήμα του Πανοράματος. «Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κυρίαρχος στόχος είναι να δημιουργηθούν εύρωστες υπηρεσίες, αλλά και να εξοικονομηθεί προσωπικό, ώστε να αυξηθούν οι περιπολίες στους δρόμους και ειδικότερα στην περιφέρεια του νομού», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Φωκάς.
« PREV
NEXT »