ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αλωνίζουν οι κλέφτες σε Χαλάστρα και περίχωρα

alonizoun oi kleftes se xalastra kai perixora
Τι είχες Γιάννη μου,τι είχα πάντα,ταιριάζει απόλυτα σ όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας αλλά και στις γύρω περιοχές ειδικά τον τελευταίο καιρό και μετά το οριστικό κλείσιμο του Α.Τ Χαλάστρας.

Αλωνίζουν οι κλέφτες τον τελευταίο καιρό σε Χαλάστρα,Κύμινα,Μάλγαρα και μάλιστα έχουν αποθρασυνθεί  τελείως μη δίνοντας σημασία στις φωνές των εκάστοτε γειτόνων όταν γίνονται αντιληπτοί.
Σιγά σιγά θα παραγγέλνουν και καφέ.
Μια μεγάλη περιοχή χωρίς ουσιαστική φύλαξη δεν θα μπορούσε να περνά απαρατήρητη στους καλά εκπαιδευμένους κλέφτες που μαστίζουν την ευρύτερη περιοχή μας.
Την Τετάρτη το βράδυ άνοιξαν τα γραφεία των ΕΛΤΑ στην Χαλάστρα παρά της φωνές των γειτόνων,μάλιστα είχαν και διάλογο μαζί τους.
Επιχείρησαν να ανοίξουν κατάστημα με εξοπλισμό καταστημάτων και χρώματα δεν τα κατάφεραν,εν ψυχρό κλέψανε μηχανάκια,και αυτοκίνητο.
Τι και αν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία της Σίνδου και της Χαλκηδόνας,
Ζούμε σε μια περιοχή ουσιαστικά χωρίς προστασία των σπιτιών,καταστημάτων,αυτοκινήτων,και γενικά όλη η ευρύτερη περιοχή είναι στο έλεος των κλεφτών χωρίς κανείς μα κανείς να μπορεί να μας προστατέψει.
Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε Προφήτες,αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι πραγματικά εντυπωσιακά χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Δυστυχώς σ αυτή την χώρα ζούμε και ελπίζουμε να μην θρηνήσουμε ακόμη και ανθρώπινες ζωές.
Έκλεισαν το Α.Τ Χαλάστρας και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε,κανείς μα κανείς.
ΚΡΙΜΑ.  
« PREV
NEXT »