ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Όλη η αλήθεια για το Κέντρο Υγείας Χαλάστρας

oli i alitheia gia to kentro ygeias xalastras
Τον τελευταίο καιρό όλο και μεγαλώνει η ανησυχία των Χαλαστρινών και των κοντινών Δημοτικών διαμερισμάτων για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Χαλάστρας.
Θα κλείσει,θα υπολειτουργεί,
τι ακριβώς θα γίνει θα προσπαθήσουμε με αποδείξεις να δώσουμε την απάντηση.
Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων για το συγκεκριμένο θέμα ο Βουλευτής της ΝΔ Κος Καράογλου ζητώντας υπεύθυνη απάντηση από το Υπουργείο Υγείας.
Το Υπουργείο Υγείας απάντησε στην ερώτηση του Κου Καράογλου με επιστολή στην Βουλή με αριθμό πρωτοκόλλου 36164 που αναφέρει τα εξής.
Αναφορικά με το Ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Χαλάστρας σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα.
Προβλέπονται δέκα(10)θέσεις ειδικευμένων Ιατρών κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Παθολογίας η Γενικής Ιατρικής και υπηρετούν (4) Παθολόγοι η Γενικοί Ιατροί,ενώ υπηρετούν και (6)Γενικοί γιατροί σε θέσεις Αγροτικών στο Κ.Υ και στα περιφερειακά Ιατρεία αυτού.
Προβλέπονται (3) θέσεις Οδοντιάτρων κλάδου ΕΣΥ και υπηρετούν (2) Οδοντίατροι.
Επιπλέον υπηρετεί ένας (1) επίκουρος ιατρός ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας.
Τέλος εκκρεμεί στα συμβούλια Προσλήψεων Κρίσεων της 3ης ΥΠΕ μια (1) θέση Διευθυντή Γενικής Ιατρικής.
Συνεχίζοντας την επιστολή αναφέρει το Υπουργείο ότι σύντομα θα εγκατασταθούν συστήματα υπολογιστικής ακτινογραφίας και ξηράς εκτύπωσης τόσο στο Κ.Υ Χαλάστρας ,όσο και αυτά των Διαβατών,Κουφαλίων και Αλεξάνδρειας.
Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για το καυτό θέμα της λειτουργίας η όχι του Κέντρου Υγείας Χαλάστρας..
Να το πιστέψουμε???/?

« PREV
NEXT »