ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καμπανιακός:Τελευταία νέα 12/07/2017

mia matia sta teleytaia nea tou kampaniakou
Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι συνομιλίες της νέας διοίκησης του συλλόγου με όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περσινή περίοδο στην ομάδα της Χαλάστρας.
Μετά την ανάθεση της ομάδος στον Κο Χρήστο Ζίφκα,επόμενος στόχος η συγκρότηση μιας ανταγωνιστικής ομάδος με νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές και σίγουρα κάποιους έμπειρους που θα αποτελέσουν το βαρόμετρο της νέας ομάδας των Χαλαστρινών.
Χθες πέρασαν από τα γραφεία της ομάδος αρκετοί ποδοσφαιριστές συζητώντας την πιθανότητα συνεργασίας με τον Καμπανιακό.
Απ όλους όσους πέρασαν χθες την υπογραφή του με τον σύλλογο δεν έβαλε κανείς καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα με περσινές οφειλές οδοιπορικών από την περσινή διοίκηση.
Πέρα από την μεταγραφή του Χατζόπουλου,ο Βασαίτης και Χριστοδουλίδης φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με την διοίκηση,αλλά πρέπει να υπάρξει καθυστέρηση τουλάχιστον δυο ημερών για να έχουμε ανακοινώσεις.
Και σήμερα το ίδιο τροπάριο καθώς και σήμερα γίνανε ραντεβού με ποδοσφαιριστές χωρίς αυτή την ώρα να είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις,Αριζάνης και ο Νίκος Κουντουράς ανάμεσα στα σημερινά ραντεβού.
Κρύα πράγματα για την κίνηση των καρτών διαρκείας του συλλόγου,καθώς πληροφορίες μας λένε ότι η διάθεση των καρτών δεν είναι η αναμενόμενη.
Ο Δημήτρης Χατζόπουλος φαίνεται ότι κλείνει οριστικά την πόρτα του Καμπανιακού και συζητά με ομάδα μικρότερης κατηγορίας με τα ίδια χρώματα.
Ο αρχηγός Γιώργος Ρακαβίνας καθώς η αγάπη του για την ομάδα είναι δεδομένη στην περίπτωσή του όμως είναι λογικό να είναι προβληματισμένος για το αν θα πρέπει να συνεχίσει στους κόκκινους καθώς έχει να λαμβάνει αρκετά χρήματα από την περσινή σαιζόν.
Είναι όμως το πρόσωπο που αποτελεί εγγύηση για τον νέο σχεδιασμό της ομάδος και πιστεύουμε ότι με προσπάθεια ειλικρινή ο Γιώργος θα είναι κοντά στην ομάδα και την νέα σαιζόν καθώς και η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση.
O Lorentzo Menegalli φαίνεται να δηλώνει παρών στο νέο προσκλητήριο.
Ο Καμπανιακός είναι ο κόσμος του και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να το αποδείξει για άλλη μια φορά.

« PREV
NEXT »