ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Σχέδιο φίμωσης του kampaniasports στην Χαλάστρα

sxedio fimosis tou kampaniasports
Πέρασαν 6 ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που δημιουργήθηκε το kampaniasports,με απώτερο σκοπό την προβολή των αθλητικών γεγονότων και την τελευταία χρονιά με σημαντικές προβολές πολιτιστικών,και όχι μόνο παρουσιάσεις.
Κάποιοι ίσως το ότι δεν τους βγάλαμε στον τάκο να νομίζουν ότι πρόκειται για αδυναμία.Κάποια παλιά μυαλά νομίζουν ότι είναι ακόμη κυρίαρχοι των πεπραγμένων.
Κάποιοι δεν διστάζουν να ρίχνουν λάσπη σε ότι πάει να τους χαλάσει τα σχέδια.Κύριοι τέρμα τα δίφραγκα.
Τώρα εμείς θα βαράμε το νταούλι και εσείς θα χορεύεται.(όχι όπως ο πρόεδρος)
Τίποτα δεν μένει κρυφό,όσο χορέψατε χορέψατε,όσο φάγατε φάγατε τώρα θα γνωρίσετε και την άλλη πλευρά.Σ αυτή την μικρή κοινωνία που ζούμε(Χαλάστρα)δυστυχώς τίποτα δεν μένει κρυφό,όσο και αν το θέλετε.
Αναγκαζόμαστε να πούμε κάποια πράγματα επειδή έχουμε υποχρέωση απέναντι στους χιλιάδες αναγνώστες μας.Και πιστεύουμε ότι τα περισσότερα είναι γνωστά στην κοινωνία μας άλλα μέχρι τώρα κανείς δεν μιλάει.
Το αποτέλεσμα της όλης κατάστασης(αθλητικά δρώμενα) τραγικό.
Η λοιπόν το αφήνουμε ως έχει Η το αλλάζουμε και δίνουμε ελπίδα στα αθλητικά δρώμενα της Χαλάστρας.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ
Και ο καθένας ας αναλάβει επιτέλους της ευθύνες του.Πριν όμως σας πούμε τι ακριβώς συμβαίνει στα αθλητικά δρώμενα της Χαλάστρας,θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλους εσάς μα μιλήσετε παίρνοντας μέρος στην νέα δημοσκόπηση που ξεκινά σε λίγα λεπτά στην πρώτη σελίδα του kampaniasports.
Απαντήστε στην ερώτηση
Ποιος Πρόεδρος του Καμπανιακού έκανε την μεγαλύτερη ζημιά στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.(Ο Καμπανιακός στην Γ Εθνική)
Στο email:kampaniasports@gmail.com
Όσοι θέλετε μπορείτε να δικαιολογήσετε την ψήφο σας.
 Η διάρκεια της δημοσκόπησης είναι μέχρι λίγο πριν ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση της ομάδος δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 16/06/2017 στις 20:00μμ.
Ας αρχίσουν οι χοροί
« PREV
NEXT »