ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Πρόεδρος του Καμπανιακού(δηλώσεις)

diloseis tou proedrou tou kampaniakou
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η πρώτη συγκέντρωση του νέου ΔΣ του Καμπανιακού στα γραφεία της ομάδος.Μετά τους τυπικούς χαιρετισμούς άρχισε η διαδικασία εκλογής Προέδρου και των υπολοίπων καθηκόντων.
Παμψηφεί Πρόεδρος του Καμπανιακού εξελέγχει ο Λάκης Παπαντωνίου.α. Αντιπρόεδρος Δαλακούρας Θεόδωρος,β.Αντιπρόεδρος Δόγρανλης Στέλιος,Γ.Γραμματέας ο Χρήστος Ματζιούνης,Έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος Σαλιάρας Χαρίτος και Πεχλιβάνης Λευτέρης,Ταμίας Μάκης Κιρτζαλιώτης,Έφορος γηπέδου και ιματισμού Περιφανόπουλος Αλέξης,Δημοσίων σχέσεων Βαλάρης Θεόδωρος,Σύμβουλοι Μηττάρας Μιχάλης,Μπαρμπούνης Κώστας.
Η πρώτη απόφαση του νέου ΔΣ  ήταν η δημιουργία 4μελής επιτροπής με αρμοδιότητες το καθαρά αγωνιστικό πλάνο της ομάδος(προπονητής,παίκτες,μεταγραφές......Οι πρώτες δηλώσεις.
Πρόεδρος Λάκης Παπαντωνίου;Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε έντιμα και καθαρά για το μεγαλείο του Καμπανιακού.Σ αυτή την προσπάθεια θέλουμε την στήριξη των Χαλαστρινών.Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κοντά της Ελπίδες με τον Καμπανιακό ώστε όσο γίνεται περισσότεροι Χαλαστρινοί παίκτες να αγωνίζονται στην ομάδα.
Θα καλέσουμε έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την παραχώρηση του γηπέδου στον Δήμο.Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.
Γ.Γραμματέας Χρήστος Ματζιούνης: Καλή επιτυχία στην προσπάθεια μας,ενώνουμε το παλιό με το καινούργιο,ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε το τοπικό στοιχείο, ώστε η Χαλάστρα να αποκτήσει σχολή ποδοσφαίρου.Έφορος Ποδοσφαίρου Χαρίτος Σαλιάρας: Είμαι άνθρωπος των έργων.
« PREV
NEXT »