ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Γιάννης Πηγαδάς ανοίγει την καρδιά του στο kampaniasports

o giannis pigadas sto kampaniasports
Ο Γιάννης Πηγαδάς είναι ο άνθρωπος που στις δύσκολες ώρες του Καμπανιακού έβαλε τα στήθη του μπροστά και απέτρεψε δυσάρεστες καταστάσεις στο Χαλαστρινό ποδόσφαιρο.
Είναι ο άνθρωπος που μιλά με την καρδιά του για την μεγάλη του αγάπη τον ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ.Είναι ο Χαλαστρινός που μιλά λίγο και κάνει πολλά.Είναι ο οραματιστής του Χαλαστρινού ποδοσφαίρου που θέλει έναν Καμπανιακό νοικοκυρεμένο,αξιόπιστο,και πάνω απ όλα έναν Καμπανιακό για όλους τους Χαλαστρινούς.
Άλλο ένα δύσκολο καλοκαίρι του ιστορικού σωματείου για τους φιλάθλους του,και όπου σταθείς αυτό που ακούς είναι το ίδιο απ όλους.
Τι θα κάνει φέτος ο Γιάννης?????????
Εμείς σαν kampaniasports καλέσαμε τον Ko Πηγαδά να πάρει μέρος σε μια δημόσια κουβέντα και να τοποθετηθεί για το τι είναι διατεθειμένος να κάνει για τον Καμπανιακό την φετινή χρονιά.Γνωρίζοντας ότι είναι από τους ανθρώπους που αποφεύγει κάμερες και μικρόφωνα κάναμε την προσπάθειά μας να τον πείσουμε να μιλήσει.
Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και ο Κος Γιάννης Πηγαδάς είναι καλεσμένος σήμερα Κυριακή 18/06/2017 στην εκπομπή μας !!Μετά τα γκολ !! στις 19:00μμ.
Προφανώς και εκτιμά την παρουσία μας στον χώρο σε αντίθεση με το καθεστώς των καφενείων της Χαλάστρας,για να τα λέμε όλα.
Την συνέντευξη που θα διευθύνει ο admin του kampaniasports Κος Χάρης Ματσκάς θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αύριο Δευτέρα στις 19:00μμ λίγο πριν την Γενική Συνέλευση του Καμπανιακού που είναι προγραμματισμένη για της 21:00μμ στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χαλάστρας.
« PREV
NEXT »