ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καμπανιακός:Τελευταία νέα

ta teleytaia nea gia ton kampaniakoΑρχίζει να πιέζει ο χρόνος αναζητώντας την νέα διοίκηση ο Καμπανιακός,καθώς κάθε μέρα που περνάει και δεν σχηματίζεται διοικητικό σχήμα όλες οι εξελίξεις του συλλόγου πάνε προς τα πίσω.
Μια από της τελευταίες προσπάθειες θα γίνει την Δευτέρα 26/06/2017 στο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου  στις 21:00μμ όπου τα μέλη παλιά και καινούργια επιβάλετε να δώσουν δυναμικό παρών ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την ανάδειξη ισχυρού διοικητικού σχήματος.
Πάντως το ευχάριστο είναι ότι νέοι άνθρωποι της Χαλάστρας εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα κοινά του Καμπανιακού.
Υπάρχει χρόνος 5 ημερών ώστε να ξεπεραστούν και τα τελευταία προβλήματα και την ερχόμενη Δευτέρα ο Καμπανιακός ν αλλάξει Ρότα δημιουργώντας μια ισχυρή διοίκηση με παλαιούς και νέους παράγοντες που δείχνουν την διάθεση να σχεδιάσουν και να προγραμματίσουν το μέλλον της ομάδος.
Σήμερα ο απερχόμενος Ταμίας Κος Αριστοτέλης Τσιόκας παρέδωσε ολοκληρωμένο τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ώστε να εκταμιευτεί η οικονομική βοήθεια στον Καμπανιακό από τον Δήμο Δέλτα.
Γενική Συνέλευση του Καμπανιακού την Δευτέρα 26/06/2017 απαραίτητη η συμμετοχή όλων.
« PREV
NEXT »