ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Χαλάστρας δρώμενα 2017

xalastras dromena 2017 Ο Σύλλογος Δράσεων και Πολιτισμού «η Χαλάστρα» διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια γιορτή του «Χαλάστρας Δρώμενα 2017» την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 
με χορευτικές εκδηλώσεις, καθώς και την Παρασκευή 2 Ιουνίου και Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα 10, 11, 12 Ιουνίου 2017 με θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις των εικαστικών του τμημάτων.
Αναλυτικά, τηνΠαρασκευή 26 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας και ώρα 8.30 μ.μ. θαεμφανιστεί η Φιλαρμονική Ορχήστρα Χαλάστρας–Ανατολικού του Κ.Π.Ο.Δήμου Δέλτα μεέργα ποικίλης μουσικής. Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θαπαρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς με τη συνοδεία της ορχήστρας του Βαγγέλη Ψαθάκαι της μελωδικής φωνής της Κατερίνας Δούκα.
Το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του Αθλητικού Κέντρου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς οι σύλλογοι: 1) Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικού ‘’Η Βαλμάδα’’2)Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αδένδρου ‘’Η Πρόοδος’’3) Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλύρου4) Χορευτικό Συγκρότημα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Νεάπολης-Συκεών5) Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Νέων Μαλγάρων Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.
Την Παρασκευή 2Ιουνίου η παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου θα παρουσιάσει το έργο «ΛώτινοςΉλιος» ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του Κόσμου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλάστρας. Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί έκθεση Ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων του Συλλόγου.
Το Σάββατο 10, την Κυριακή 11 και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, η θεατρική ομάδα ενηλίκων του Συλλόγου θα παρουσιάσει το έργο «Το τελευταίο Ψέμα», μια κωμωδία βασισμένη στον μύθο και στην πλοκή της αγγλικής κωμωδίας της Μάργκαρετ Μέγιω «Το μωρό μου» στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλάστρας.
Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση με έργα Αγιογραφίας,Ζωγραφικής και Ντεκουπάζ των αντίστοιχων τμημάτων του Συλλόγου.
« PREV
NEXT »