ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τέρμα τα γκάζια για το πρωτάθλημα οι Ελπίδες Χαλάστρας

terma ta gkazia gia to protathlima oi elpides xalastras
Τέρματα γκάζια στο ηθικό και την ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές,προπονητής και κόσμος δηλώνουν έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση ώστε να βρεθούν οι Ελπίδες για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α κατηγορία της ΕΠΣΜ.
2η ευκαιρία για τις Ελπίδες στο ουδέτερο γήπεδο τις Σίνδου να φτάσει στην νίκη και να πάρουν το εισιτήριο ανόδου.
Αυτή την φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά,οι Ελπίδες θα είναι κομπλέ,όλοι ετοιμοπόλεμοι.
Η προσθήκη των Σφιντσιώτη και Δίμτση οι οποίοι απουσίαζαν στο πρώτο παιχνίδι δίνει άλλον αέρα στην ομάδα τις Χαλάστρας αφού οι πολύπειροι ποδοσφαιριστές είναι σε θέση να φέρουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.
Ο φίλαθλος κόσμος τις Χαλάστρας είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στο πλάι των Ελπίδων βοηθώντας με μοναδικό τρόπο τους παίκτες του Κώστα Πολυχρονίδη να ξεπεράσουν τις τυχόν δυσκολίες στο παιχνίδι και να φτάσουν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα που είναι μόνο η νίκη.
Λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι το kampaniasports μίλησε με τον κόουτς των Ελπίδων ο οποίος τόνισε ότι ,θα είμαστε άλλη ομάδα,έχουμε καλή ψυχολογία,είμαστε κομπλέ,πάμε σ αυτό το παιχνίδι να γράψουμε ιστορία για το ποδόσφαιρο τις Χαλάστρας.
Το kampaniasports θα είναι στο παιχνίδι με δυο κάμερες και θα σας μεταφέρουμε όλα τα μέσα και έξω τις αναμέτρησης με τον Θρίαμβο Παρθενίου.
« PREV
NEXT »