ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τα μέλη του ΔΣ του Καμπανιακού ξεσκεπάζουν τις αποφάσεις του Προέδρου

kseskepasan ton proedro tou kampaniakou
Το kampaniasport ΠΟΤΕ δεν είπε ψέματα στους αναγνώστες του, γι αυτό άλλωστε κέρδισε την εκτίμηση χιλιάδων καθημερινών επισκεπτών.Όλες μας οι αναρτήσεις είναι προϊόν πραγματικού ρεπορτάζ και όχι φαντασίας.
Η ανάρτηση αυτή γράφτηκε το Σάββατο 06/04 αλλά μετά την σύμφωνη γνώμη των μελών του ΔΣ Καμπανιακός(εκτός του Προέδρου)αποφασίστηκε να δημοσιευθεί μετά το εντος έδρας παιχνίδι του Καμπανιακού με τον Ορφέα Ξάνθης.Επανερχόμαστε στο θέμα απόλυσης του προπονητή του Καμπανιακού Κου Γιάννη Κερίδη καθώς ο πρόεδρος του Καμπανιακού Κος Δ.Τζούτζιας επιμένει με νεώτερη συνέντευξή του ότι η απόφαση της απόλυσης του προπονητή ήταν απόφαση τις διοίκησης της ομάδος.
Τα γεγονότα με την σειρά.
1.Μετά την απόφαση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ για προσωρινή ΑΠΟΧH καθώς του οφείλονται αναδρομικά ,μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΠΕΛ αποφασίστηκε να συγκροτηθεί έκτακτο ΔΣ της ομάδος για να βρεθούν λύσεις στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
2.Την Τρίτη 02/04 σε άτυπο ΔΣ καθώς δεν υπήρξε 50+1 των διοικούντων αποφασίστηκε ο Κος Μπαρούτας να ενημερώσει ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ να παραβρεθούν την Τετάρτη 03/04 στο γήπεδο.
3.Ο Έφορος ποδοσφαίρου Κος Μπαρούτας ενημέρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές να παραβρεθούν στο γήπεδο την Τετάρτη 03/04 για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε
.4.Στην διάρκεια του άτυπου ΔΣ τις Τρίτης 02/04 χτύπησε το τηλέφωνο του Κου Τζούτζια ο οποίος βγήκε έξω από το γραφείο για να μιλήσει στο τηλέφωνο. (ξέρουμε με ποιον μίλησε).
5.Λίγη ώρα αργότερα βλέπει το φως της δημοσιότητας το παρακάτω κείμενο:!!Την πόρτα εξόδου στον προπονητή του Καμπανιακού, Γιάννη Κερλίδη δείχνει η διοίκηση του Δημήτρη Τζούτζια, μετά από απόφαση σε έκτακτο συμβούλιο, θεωρώντας τον υπαίτιο των… δεινών και υποκινητή της πρόσφατης αποχής των παικτών!!
6.Σε καμία των περιπτώσεων δεν αποφασίστηκε στο άτυπο ΔΣ κάτι τέτοιο, ήταν καθαρά πρωτοβουλία του Κου Τζούτζια καπελώνοντας τα μέλη του ΔΣ που ήταν παρών.
7.Δεν πάρθηκε καμία απόφαση από τους παραβρισκόμενους στο άτυπο ΔΣ και πολύ περισσότερο η απόλυση του Γιάννη Κερλίδη.Να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Καμπανιακού Γιάννης Κερλίδης έμαθε την απόλυσή του από τον πρόεδρο του Καμπανιακού από τις εφημερίδες.
Δηλώσεις των μελών του ΔΣ Καμπανιακού Α.Κράββας,Ε.Μπαρούτας,Α.Τσιόκας,Α.Τσαρτσάφης.Αθανάσιος Κράββας
Για σοβαρά ζητήματα καλείς ΔΣ και θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον το 50-1 των μελών, και αφού ακουστούν οι απόψεις όλων κατόπιν παίρνονται αποφάσεις.ΔΣ δεν έγινε και αφού δεν ακούστηκαν οι απόψεις μας μιλάμε δημόσια.
Ο Καμπανιακός μέχρι τώρα είχε λαμπρό παρελθόν με λαμπρούς παράγοντες ,μέλλον δεν ξέρω αν έχει.Ύστερα απ όλα αυτά που συνέβησαν απέχω από τις εκδηλώσεις τις ομάδος.
Ευάγγελος Μπαρούτας Επειδή αυτά που συνέβησαν δεν αρμόζουν στο ήθος και τον χαρακτήρα μου πήρα την απόφαση να μην συμμετέχω στις υπόλοιπες εκδηλώσεις της ομάδος.Την απόφασή μου αυτή έκανα γνωστή στον πρόεδρο τις ομάδος Κο Τζούτζια τηλεφωνικά.Αριστοτέλης Τσιόκας
Ποτέ δεν πάρθηκε απόφαση για την απομάκρυνση του προπονητή Γιάννη Κερλίδη γιατί ποτέ δεν συζητήσαμε αυτό το θέμα
.Συνεχίζω να είμαι στο ΔΣ του συλλόγου καθαρά και μόνο για οικονομικούς λόγους καθώς η ομάδα πρέπει να λειτουργεί .Είμαι φανερά απογοητευμένος για ότι συμβαίνει στην ομάδα μας.
Ακρίβος Τσαρτσάφης. Απέχω από τις διαδικασίες τις ομάδος με μεγάλη απογοήτευση για όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα.Συνεχίζοντας τα παραπάνω μέλη του ΔΣ αναφέρουν τα εξής.Ελπίζουμε η σημερινή έκθεση των απόψεών μας να ταρακουνήσει όσους πραγματικά αγαπούν τον Καμπανιακό και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Kampaniasports:Κάποιοι ρίχνουν εδώ και καιρό λάσπη στο έργο που διατελούμε ΑΠΑΝΤΗΣΗ οι χιλιάδες αναγνώστες μας .Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε στο θέμα εκτός και αν προ κληθούμε.
« PREV
NEXT »