ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τα είδα και έπαθα του Γιάννη Μπύρου στην ΓΣ της Δόξας Δράμας

ta eida kai epatha tou gianni mpyrou
Στην Γενική συνέλευση της Δόξας Δράμας μίλησε ο μεγάλος χορηγός της ομάδος Γιάννης Μπύρος και τα είπε έξω απ τα δόντια.Αναλυτικά ο Κος Μπύρος είπε:Όταν πέρυσι ήρθα να βοηθήσω την ομάδα, είπα πως δε γνωρίζω από ποδόσφαιρο.Στους 10 μήνες που είμαι στο ποδόσφαιρο γνώρισα, λοιπόν, τα εξής
:1) Γνώρισα πως αυτοί που μέχρι χθες βοηθούσαν αφιλοκερδώς την ομάδα, μπορούν να εξαφανισθούν και να εμφανισθούν μόνο ιδεολόγοι που θέλουν χρήματα για να τη βοηθήσουν.
2) Γνώρισα πως μπορεί αυτοί που μέχρι χθες έλεγαν ότι έβαλαν χρήματα στην ομάδα, να εξαφανιστούν ξαφνικά.
3) Γνώρισα πως μπορούν να σε κάνουν όλοι καλό κουμάντο για να ξοδέψεις τα χρήματά σου, κρίνοντας για το αν έπιασαν τόπο.
4) Γνώρισα πως όλοι θέλουν να δημιουργηθεί κάτι πολύ καλό, πρωτοπόρο και θεαματικό, που να μη τους στοιχίζει παραπάνω από 33 cents ημερησίως, όσο κάνει ένα διαρκείας των 100 ευρώ, αλλά να μας δώσει χαρά, περηφάνια και συγκίνηση, για όλη μας τη ζωή.
5) Γνώρισα πόσοι λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά αγαπούν την ομάδα και θέλουν να τη βοηθήσουν.
6) Γνώρισα πως όλοι θεωρούν την ομάδα δική τους, αλλά είδα πολύ λίγους να την αγαπούν και να τη φροντίζουν όπως αγαπούν και φροντίζουν πράγματα δικά τους.
7) Γνώρισα πως μπορείς να μην αφήνεις ικανοποιημένους τους ανθρώπους, ότι και να κάνεις, όσο και να ματώνεις.
8) Γνώρισα πως μπορείς να βάλεις χρήματα αλλά να μην πιάνουν τόπο, καθώς σε έναν αγώνα 90 λεπτών μπορούν να γκρεμιστούν όλα.
9) Γνώρισα πως ακόμα και όταν η ομάδα σου διεκδικεί την άνοδο με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, μπορεί να μη στηριχτεί παραπάνω από 50 άτομα (Νάουσα).
10) Γνώρισα πως είναι να βρίσκεται η ομάδα στη 2η θέση, διεκδικώντας ακόμα το πρωτάθλημα και οι φίλαθλοι να αδιαφορούν και να την εγκαταλείπουν.
11) Γνώρισα πως έως και ο τελευταίος φίλαθλος ξέρει να σε καθοδηγήσει.
12) Γνώρισα πως όταν σε δουν να βάζεις το χέρι στη τσέπη για να κάνεις ένα κοινό καλό, σε αφήνουν να το ολοκληρώσεις μόνος σου, ‘για να πάρεις μόνος σου τα εύσημα’.
13) Γνώρισα πως όσο βάζεις χρήματα στην ομάδα θα είσαι αγαπητός και όταν σταματήσεις (επειδή ποτέ δε ξέρεις τη θα σου ξημερώσει) θα έρθει η κατακραυγή.
14) Γνώρισα πως όποιον και να έχεις δίπλα σου θα χαρακτηρισθεί λαμόγιο.
15) Γνώρισα πως η ενασχόλησή σου με την ομάδα μπορεί να σε κάνει να μην έχεις προσωπικό χρόνο.
16) Γνώρισα πως μπορείς να εγκαταλείψεις τη δουλειά σου για να ασχοληθείς μόνο με τα θέματα της ομάδας και πως κάνοντας κάτι τέτοιο μπορείς να καταστραφείς.
17) και επειδή γνώρισα τόσα πολλά και με φόβισαν άλλα τόσα, αποφάσισα να μην είμαι στην πρώτη γραμμή αλλά από πίσω.
Θα βοηθήσω όποια διοίκηση εκλεγεί, η οποία θα έχει όρεξη να εργασθεί, θα είναι αποδεκτή από τον κόσμο και θα θέλει να δημιουργήσει, έχοντας πάνω από όλα διαφάνεια με λεπτομερειακή απόδοση λογαριασμού σε εβδομαδιαία βάση.
Για τους λόγους αυτούς λοιπόν συγκαλέσαμε την έκτακτη γενική συνέλευση προκειμένου όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, να δείξουμε πόσο αγαπάμε την ομάδα και να κατατεθούν προτάσεις. Αναλόγως μετά θα αποφασίσω αν θα είμαι στην ομάδα
« PREV
NEXT »