ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Και οι Χαλαστρινοί στο πλευρό του Αρτούρ Λεκμπέλο

i xalastra sto pleyro tou legpeloΟ Αρτούρ Λεκμπέλο είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Χαλάστρα καθώς υπήρξε προπονητής του Καμπανιακού αλλά και των Ελπίδων Χαλάστρας.Με αφορμή το φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης αντιπροσωπεία τόσο του Καμπανιακού όσο και των Ελπίδων θα δώσουν το παρών για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αρη.Ο πρόεδρος των βετεράνων Γιάννης Βένος, με αφορμή και το φιλικό ανάμεσα στον Άρη και την Εθνική Ελλάδος του 2004, δήλωσε: «Νας σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση. Είστε αρωγοί της προσπάθειάς μας. Φτάνουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας για το φιλικό με την Εθνική Ελλάδος του 2004. Έχουνε βγει τα αεροπορικά εισιτήρια, Μπασινάς, Δέλλας, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Σαλπιγγίδης, Νταμπίζας, πιθανόν και ο Ζαγοράκης. Έρχεται ο Νίκος Κυζερίδης από την Γερμανία. Είναι και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι του Αρη.Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣ που ήταν αρωγός της προσπάθειας, πριν ξεκινήσουμε.
 Μας ώθησε να το κάνουμε. Ο κ. Ψηφίδης έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες σε αυτά τα ζητήματα, παρότι περνάει δύσκολα ο ΑΣ. Το καλό είναι ότι στον Ερασιτέχνη, γυμνάζονται πάνω από 2.500 παιδιά και αυτό είναι το μεγάλο όπλο και η προσφορά του συλλόγου στη κοινωνία της πόλης μας. Υπάρχει μία μεγάλη κινητοποίηση, από φορείς, ομάδες και απλούς φιλάθλους, που δείχνουν τη στήριξή τους.
Τα εισιτήρια θα είναι 5 ευρώ. Δεν θα πληρώνουν τα παιδιά που θα έρχονται με τους γονείς. Θέλουμε να έχει μία γιορταστική εικόνα το γήπεδο.
 Όλες οι ακαδημίες του Άρη ντυμένες στα κίτρινα. Καλούμε τον κόσμο που δεν έχουν τα παιδιά τους σε κάποια ομάδα, ντυμένα στα κίτρινα, θα μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς της Εθνικής Ελλάδος».«Nα ευχαριστήσουμε και τους οργανωμένους, Super3 και Ιερολοχίτες που πήραν έναν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων. Αλλά και τους κ.κ. Μπακούρα και Παπαϊωάννου, που είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας.
Κάνουμε μία ακόμα προσπάθεια. Όλοι οι διεθνείς θα μας φέρουν μία φανέλα μέσω του charity idols, να μαζευτούν κάποια χρήματα, για να υπάρξει ένα σημαντικό έσοδο και από αυτό για να μαζέψουμε τα χρήματα, να κάνει ο Αρτούρ το ταξίδι στο εξωτερικό».
« PREV
NEXT »