ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Η επίσημη θέση του Καμπανιακού για τις τελευταίες εξελίξεις-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

i episimi thesi tou kampaniakouΗ διοίκηση του Καμπανιακού παίρνει θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο και μέσα από το kampaniasports απαντά σ όλα τα κακώς κείμενα που είδαν το φως τις δημοσιότητας.

Η διοίκηση του Καμπανιακού ευχαριστεί τον πρώτο προπονητή της ομάδος Κο Ιωάννη Κερλίδη για την έως τώρα συνεργασία και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στην ομάδα μας ώστε να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Ο Κος Κερλίδης με ατελείωτες ώρες δουλειάς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κατάφερε ο Καμπανιακός να φιγουράρει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα,να παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο,παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος όπως και οι περισσότερες ομάδες τις Γ Εθνικής.
Η επίσημη θέση του συλλόγου είναι ότι ποτέ δεν ειπώθηκε από μας ότι ο Κος Κερλίδης ήταν ο άνθρωπος που παρακίνησε τους ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού σε απεργία.
Ο Γιάννης Κερλίδης ήταν αυτός που με δικές του προσπάθειες μείωσε το μπάτζετ τις ομάδος μας στο μισό έναντι άλλων ετών χωρίς η ομάδα να χάσει την ανταγωνιστικότητά της,και γι αυτό τον ευχαριστούμε.
Ο Γιάννης Κερλίδης φεύγει σαν φίλος από την ομάδα μας με την ελπίδα ότι θα ξανά συνεργαστούμε.
Η απόφαση αυτή έχει να κάνει καθαρά για οικονομικούς λόγους.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ.

« PREV
NEXT »