ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Εθελοντική αιμοδοσία στο Καλοχώρι στις 14/5

ethelontiki aimodosia sto kaloxoriΟ Δήμος Δέλτα συνεχίζει δυναμικά την εκστρατεία της εαρινής αιμοδοσίας για την ενίσχυση της δημοτικής Τράπεζας Αίματος. Την Κυριακή 14Μαΐου 2017, το ραντεβού προσφοράς και αλληλεγγύης δίνεται στο Δημοτικό Κατάστημα Καλοχωρίου,όπου ο σταθμός αιμοδοσίας θα περιμένει τους εθελοντές αιμοδότες από τις 9.30 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.
Ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Θ. Φωτόπουλος κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στην αιμοδοσία και δήλωσε: «Το να δίνεις αίμα είναι κοινωνικό καθήκον, μια υπέρτατη κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, τον άγνωστο συνάνθρωπο που σε κάποιο νοσοκομείο δίνει μάχη για την υγεία του ή ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.
Καλώ όλους τους συνδημότες να προσέλθουν στην αιμοδοσία της Κυριακής για να δώσουν αίμα, χωρίς να ξεχνούμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη για αίμα στη χώρα μας». Καθημερινά πολλοί συνδημότες μας απευθύνονται στην τράπεζα αίματος του Δήμου Δέλτα προκειμένου να καλύψουν ανάγκες για χειρουργεία,αναπληρώσεις, έπειτα από κάποιο ατύχημα κ.α.
 Το καλοκαίρι οι ανάγκες είναι ακόμα μεγαλύτερες και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων: γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε ο ίδιος ή κάποιος από την οικογένειά του θα χρειαστεί αίμα. Το κάλεσμα προσφοράς αφορά όλες τις δημοτικές κοινότητες και οι αιμοδοσίες θα συνεχιστούν τις παρακάτω ημέρες και ώρες. Κυριακή 14 Μαΐου: Δημοτικό Κατάστημα Καλοχωρίου, από 9.30 έως 13.00 Σάββατο 17 Ιουνίου:
Πολιτιστικό Κέντρο Διαβατών ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΜΑ:
Βρίσκεσαι σε προστασία δεδομένου ότι είσαι συνεχώς σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο και επιβεβαιώνεται έτσι η καλή σου υγεία. Η κάλυψη των αναγκών με πραγματικά εθελοντικά προσφερόμενο αίμα δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας (για την στιγμή της ανάγκης για όποιον και όποτε το χρειαστείς) και υπερηφάνειας (για τη συμμετοχή) και καθιστά την χώρα μας αυτάρκη και ανεξάρτητη.
« PREV
NEXT »