ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αναμένεται δικαίωση του Απόλλων Καλαμαριάς

perimenoun dikaiosi stin kalamariaΛεκτική αντιπαράθεση,αυτή είναι η γραμμή που ακολούθησαν οι Καλαμαριώτες και φαίνεται ότι πέφτουν στα ρηχά στην υπόθεση του παιχνιδιού με τον ΑΟ Καρδίας.Με συνοπτικές διαδικασίες στην εκδίκαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ ο Απόλλων πιστεύει ότι θα δικαιωθεί. Μεγάλη ήταν η νίκη για τον Απόλλωνα, το ότι δεν πέρασε το αίτημα αναβολής που κατέθεσε η Δόξα. Ο αθλητικός δικαστής ενημέρωσε πως δεν υπήρξε παρέμβαση Δόξας και απέρριψε το αίτημά της για αναβολή. Αυτό το ζήτησε η Δόξα προκειμένου να γίνει καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα και να εξεταστεί συνολικά η υπόθεση. Το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε και εξετάστηκε στην ουσία της η υπόθεση.
Εξετάστηκε ως μάρτυρας ο φυσικοθεραπευτής του Απόλλωνα Γιώργος Γιακουμίδης, που μεταξύ άλλων κατέθεσε πως: «Όταν πήγα στο γήπεδο είχαμε μια λεκτική διένεξη ανάμεσα στον προπονητή μας και σε έναν παίκτη της Καρδίας. Η ομάδα της Καρδίας βρέθηκε στο γήπεδο και μετά έφυγε. Το συμβάν με την λεκτική αντιπαράθεση έγινε στο ιατρείο του γηπέδου και μπροστά στα μάτια μου. Μετά από είκοσι λεπτά μάθαμε ότι η Καρδία αποχωρεί.
 Δεν γνωρίζω τον λόγο που αποχώρησε η Καρδία. Έχω να δηλώσω ότι είμαι φυσικοθεραπευτής και της Καρδίας. Την επόμενη μέρα έμαθα ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι της Καρδίας είπαν ότι κακώς φύγαμε από το γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που έφυγαν. Στο λεκτικό επεισόδιο ο προπονητής του Απόλλωνα ζήτησε το λόγο από έναν παίκτη επειδή στον πρώτο αγώνα άνθρωπος της Καρδίας είχε πει ότι θα πηδήξει συγγενικό πρόσωπο του Καλαϊτζίδη.
Όταν ήρθε η Καρδία, είχε αστυνομία ήδη στο χώρο και στη συνέχεια ήρθε και διμοιρία των ΜΑΤ. Κανείς παίκτης της Καρδίας δεν ήρθε τραυματισμένος στο ιατρείο. Κανείς απολύτως δεν ήρθε».Ο δικηγόρος του Απόλλωνα, Βαγγέλης Χατζηιωάννου σημείωσε: «Πουθενά δεν αναφέρεται στο φύλλο αγώνα κάτι το μεμπτό. Απλά ότι αποχώρησε η Καρδία.
Ο Μπιιμπισίδης λέει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια. Ζητούμε να κατακυρωθεί ο αγώνας σε εμάς. Επίσης ο κύριος Μπιμπισίδης, ο φερόμενος ως παθών κάνει λόγο για ΛΕΚΤΙΚΗ αντιπαράθεση και τίποτε άλλο. Υπάρχουν ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν (με ένορκες διαβεβαιώσεις) ότι δεν υπήρχε τραυματισμός. Στην έκθεση παρατηρητή γράφει ότι είχαμε λεκτική αντιπαράθεση. Μάλιστα υπάρχει υπόμνημα της Καρδίας που διαβεβαιώνει ότι οικειοθελώς αποχώρησε».
« PREV
NEXT »