ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καίει Καλαμαριά και Καλαιτζίδη το φύλλο αγώνος

kaiei to fyllo agonos ton kalaitzidiΚαίει την ομάδα της Καλαμαριάς αλλά και τον προπονητή της Κο Δ.Καλαιτζίδη όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής της συνάντησης Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς.
Το kampaniasports έχει στην διάθεσή του το φύλλο
αγώνος και σας μεταφέρουμε τα κυριότερα που αναγράφονται.
1.Στο 19΄ απέβαλλα με απ ευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή Σαμαρά διότι αποστέρησε προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος αντιπάλου,μετά την αποβολή χρέη αρχηγού ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής Γεωργιάδης.
2.Με την λήξη του ημιχρόνου και ενώ βρισκόμαστε στο κέντρο του γηπέδου εισήλθε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μας ο προπονητής της ομάδος του Απόλλων Καλαμαριάς Κος Δ.Καλαιτζίδης με αριθμό δελτίου .......  απευθυνόμενος προς το πρόσωπό μου με εξύβρισε και με απείλησε με της εξής φράσεις.θα σε  Γ@@@@,θα σε τελειώσω,θα σε τρέχω για όλη σου την ζωή.
3.Μετά την απομάκρυνσή του και πριν εισέλθουμε στην φυσούνα φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδος (Απόλλων Καλαμαριάς)πέταξαν προς το μέρος μας 2 μπουκάλια γεμάτα νερό το 1 εξ αυτών χτύπησε στο κεφάλι τον παρατηρητή του αγώνα χωρίς να τον τραυματίσει.
4.Μετά την επίτευξη του τέρματος 79΄ απομάκρυνα από τον πάγκο τον προπονητή της γηπεδούχο ομάδος Κο Κερλίδη για αντιαθλητική συμπεριφορά.
Αυτά έγραψε στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής της συνάντησης.
« PREV
NEXT »