Καίει Καλαμαριά και Καλαιτζίδη το φύλλο αγώνος

kaiei to fyllo agonos ton kalaitzidiΚαίει την ομάδα της Καλαμαριάς αλλά και τον προπονητή της Κο Δ.Καλαιτζίδη όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής της συνάντησης Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς.
Το kampaniasports έχει στην διάθεσή του το φύλλο
αγώνος και σας μεταφέρουμε τα κυριότερα που αναγράφονται.
1.Στο 19΄ απέβαλλα με απ ευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή Σαμαρά διότι αποστέρησε προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος αντιπάλου,μετά την αποβολή χρέη αρχηγού ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής Γεωργιάδης.
2.Με την λήξη του ημιχρόνου και ενώ βρισκόμαστε στο κέντρο του γηπέδου εισήλθε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μας ο προπονητής της ομάδος του Απόλλων Καλαμαριάς Κος Δ.Καλαιτζίδης με αριθμό δελτίου .......  απευθυνόμενος προς το πρόσωπό μου με εξύβρισε και με απείλησε με της εξής φράσεις.θα σε  Γ@@@@,θα σε τελειώσω,θα σε τρέχω για όλη σου την ζωή.
3.Μετά την απομάκρυνσή του και πριν εισέλθουμε στην φυσούνα φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδος (Απόλλων Καλαμαριάς)πέταξαν προς το μέρος μας 2 μπουκάλια γεμάτα νερό το 1 εξ αυτών χτύπησε στο κεφάλι τον παρατηρητή του αγώνα χωρίς να τον τραυματίσει.
4.Μετά την επίτευξη του τέρματος 79΄ απομάκρυνα από τον πάγκο τον προπονητή της γηπεδούχο ομάδος Κο Κερλίδη για αντιαθλητική συμπεριφορά.
Αυτά έγραψε στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής της συνάντησης.
« PREV
NEXT »