ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

kampaniasports:Και το 2017 μαζί

kampaniasports kai to 2017 mazi
Άλλος ένας χρόνος που περάσαμε μαζί,μοιραστήκαμε πολλές χαρές,αλλά και λύπες και ευχή μας είναι το 2017 να μας προσφέρει όσο το δυνατόν όμορφες στιγμές
γεμάτες με καλό θέαμα,και πάνω απ όλα ο καλύτερος να κερδίζει.
Εμείς σαν kampaniasports θα προσπαθήσουμε για άλλη μια χρονιά να σας παρουσιάσουμε τα θέματά μας με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα όπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί.
Το kampaniasports δεν έχει πέσει και δεν θα πέσει στο κυνήγι των αριθμών και των Like,και είναι σίγουρο ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε πηγαίους τίτλους για να σας κεντρίσουμε το ενδιαφέρον.
Θα κρατήσουμε όμως το δικαίωμα της κόκκινης κάρτας που ευτυχώς μέχρι σήμερα τα 5 χρόνια τώρα  που είμαστε μαζί,δείξαμε μόνο μια φορά με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο αθλητικό σωματείο να μην προβάλλεται από εμάς μέχρι και το τέλος του 2017.(θα επανεξεταστεί το θέμα)
Την φετινή χρονιά μέσα από το kampaniasports θα αναδείξουμε με τον δικό μας τρόπο κάθε Πολιτική,πολιτιστική,και κάθε είδηση που αφορά τον τόπο μας.
Τα Τοπικά νέα θα είναι στην πρώτη γραμμή,είτε είναι αθλητικά νέα,είτε Πολιτιστικά,είτε είναι εκδηλώσεις τοπικού περιεχομένου.
Σίγουρα λάθη έγιναν και θα γίνουν αλλά η προσπάθειά μας είναι μακριά από σκοπιμότητες.
Συνεχίζουμε μαζί

Χάρης Ματσκάς και οι συνεργάτες

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
« PREV
NEXT »