ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Γ Εθνική:Η πιο μεγάλη ευκαιρία

g ethniki i pio megali eykairia
Γ Εθνική τι πρωτάθλημα κι αυτό, ειδικά στον 1ο όμιλο την φετινή χρονιά σπάσαν όλα τα κοντέρ. Ξέρουμε τον πρωταθλητή, ξέρουμε την ομάδα που θα αποχαιρετήσει την κατηγορία αυτό που δεν ξέρουμε
είναι αν μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη.
Οι περισσότερες ομάδες τ έριξαν στις μεταγραφές με πιτσιρικάδες καθώς χρήματα αποδεδειγμένα δεν υπάρχουν.
Από την μια είναι ότι καλύτερο να επενδύσουν οι ομάδες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, από την άλλη βρίσκουν ευκαιρία οι ξερόλες να βγάλουν χολή και γκρίνια.
Εδώ θα πρέπει όλοι αυτοί που αγαπούν τα σωματεία να στηρίξουν της διοικήσεις και την προσπάθεια που κάνουν να ρίξουν το μπάζετ των ομάδων καθώς όλοι ξέρουμε ότι χρήματα δεν υπάρχουν.
Φέτος λοιπόν είναι η μεγάλη ευκαιρία όλων τον μικρομεσαίων ομάδων  να αναδιοργανωθούν και να βάλουν γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια.
Ευτυχώς μη μπορώντας να κάνουν κι αλλιώς οι περισσότερες ομάδες του ομίλου λειτουργούν πλέον με το σκεπτικό να βάλουν βάσεις για την επόμενη χρονιά ξοδεύοντας λίγα χρήματα αποκτώντας νεαρούς Ευέλπιδες ποδοσφαιριστές και αφήνοντας κάποια βαριά ονόματα να βρουν τον δρόμο τους.
Νομίζω ότι είναι μονόδρομος για της περισσότερες ομάδες να λειτουργήσουν μ αυτόν τον τρόπο, άρα καλός σχεδιασμός, μετρημένες κινήσεις και πολύ ψάξιμο της επόμενες ημέρες μέχρι και το τέλος των μεταγραφών.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  
« PREV
NEXT »