Πάλι ημίμετρα από την ΕΠΟ

imimetra apo tin epoΠάλι ημίμετρα,πάλι δικαιολογίες,τα ίδια και τα ίδια εδώ και πολλά χρόνια,θα γίνει κάθαρση,πρέπει να καθαρίσουμε το τοπίο,οι ένοχοι θα πληρώσουν,θα θα θα θα θα θα εεεεεεεεεεεεε φτάνει πια σας βαρεθήκαμε.Τελικά δεν υπάρχει κάποιος με παντελόνια να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.Πάλι ημίμετρα,πάλι τιμωρούνται αυτοί που δεν φταίνε,διότι η ανικανότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο.Ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ.
Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: «Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.
Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».
« PREV
NEXT »