ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τέλος ο Αλεξίου από τον Εορδαικό

telos o aleksiou apo ton eordaiko
Την παραίτηση του από το πάγκο του Εορδαϊκού υπέβαλε σήμερα Τρίτη ο Αλέξης Αλεξίου, ένα χρόνο σχεδόν μετά τον ερχομό του στην ομάδα.Το οξύμωρο είναι ότι πέρσι είχε αναλάβει αμέσως μετά το παιχνίδι με την Καβάλα ενώ τώρα φεύγει πριν από αυτό.
Ο Αλέξης Αλεξίου ο οποίος πέρσι συνέβαλε στα μέγιστα στη παραμονή της ομάδας είχε απολογισμό στο πάγκο του Εορδαϊκού 9 νίκες 9 ισοπαλίες και 8 ήττες και δημιούργησε πολλές συμπάθειες στη παραμονή του στη Πτολεμαΐδα.
Ο κ. Αλεξίου σε επικοινωνία που είχε το e-ptolemeos.gr, δήλωσε για αυτή του την απόφαση « με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω τη παραίτηση μου από το πάγκο του Εορδαϊκού. Ήρθα στην ομάδα πριν από περίπου ένα χρόνο μετά από παρότρυνση του κ. Λιάμη. Αγάπησα την ομάδα και το φίλαθλο κόσμο της πόλης.
Πέρσι όλοι μαζί δώσαμε ένα αγώνα σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και καταφέραμε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο όπου έπεφταν 8 ομάδες και στον όμιλο μας υπήρχαν ομάδες με μεγάλη ιστορία.Δώσαμε όραμα και κίνητρο σε διοίκηση, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους για να είναι κοντά στην ομάδα και να την στηρίζουν.
Φέτος ξεκινήσαμε με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλό αλλά δυστυχώς τα οικονομικά προβλήματα ήταν πάρα πολλά.Προσπάθησα να κάνω υπομονή, αλλά είμαι ένας προπονητής με φιλοδοξίες και θέλω να έχω επιτυχίες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Εορδαϊκός που είναι μεγάλη ομάδα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να με βοηθήσει να τις πραγματοποιήσω.Τα κατάφερα μέχρι εδώ αλλά τα οικονομικά προβλήματα είναι πολύ μεγάλα και λύση δεν φαίνεται από πουθενά.Εγώ δέθηκα με αυτή την ομάδα, αγάπησα τον κόσμο της και προσπάθησα να κάνω τα πάντα για αυτόν και τον Εορδαϊκό.
Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο μου το Σάββα Λιάμη που με έφερε στην ομάδα και που μάτωσε για αυτή αλλά έμεινε και αυτός μόνος, το Λάκη Σαρναζίδη, το Γιάννη Κουλίδη, το Δημήτρη Καρανάκη, τους φροντιστές Γιώργο και Μπάμπη, το κ. Βασίλη και όλους τους ποδοσφαιριστές μου πέρσι και φέτος.
Επίσης εσένα Θεόφιλε για τη συνεργασία που είχαμε, τα ΜΜΕ της περιοχής αλλά και τους καλούς φίλους που έκανα στη παραμονή μου στη Πτολεμαΐδα.Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ πάλι στο κόσμο που με αγάπησε και τον αγάπησα και εύχομαι ο Εορδαϊκός να βρει το δρόμο του γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και το αξίζει».
« PREV
NEXT »