Ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης προπονητής στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

o katikaridis stin apel lagada
Με ανακοίνωσή της η ΑΠΕ Λαγκαδά αναφέρει ότι ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης αναλαμβάνει 1ος προπονητής στην ομάδα.Μέχρι πρότινος και πριν ενταχθεί στο τιμ των προπονητών της ΑΠΕΛο Κος Κατηκαρίδης ήταν προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ,και μάλιστα οδήγησε την ομάδα στο Champions League Γυναικών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΠΕΛ
«Η διοίκηση της ΑΠΕ Λαγκαδά ανακοινώνει μετά από την παραίτηση του κ. Νάτσιου Ιωάννη τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του, ότι αναλαμβάνει την θέση του προέδρου του συλλόγου ο κ. Γκογκάκος Αθανάσιος. Το υπόλοιπο συμβούλιο παραμένει ως έχει.
Το Δ.Σ ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κ.Ιερόθεο Γιαμουρίδη όπως και τον γυμναστή κ.Νικόλαο Πετρίδη για την προσφορά τους στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Γ εθνική, όπως και στην παραμονή της ομάδας κατά την περσινή περίοδο στην κατηγορία.
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κάνουν και εις το επανιδείν… Επίσης ευχαριστούμε τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Πασχάλη Παυλίδη για την μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο κ.Αλέξανδρος Κατηκαρίδης μέχρι πρότινος βοηθός του κ.Γιαμουρίδη»
« PREV
NEXT »