Καμπανιακός-Ηρακλής φιλικό 0-4 (vid)

filiko kampaniakos iraklis
Φιλικό παιχνίδι στην Χαλάστρα μεταξύ του Καμπανιακού και του Ηρακλή για να διατηρήσουν σε ετοιμότητα το έμψυχο δυναμικό τους οι δυο ομάδες.Ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε να δούμε καλό ποδόσφαιρο ως τόσο έγιναν αρκετές φάσεις ιδιαίτερα μπροστά στα καρέ των γηπεδούχων.Ο Καμπανιακός ήταν ανταγωνιστικός μέχρι και το 30΄ όταν ο Ηρακλής πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Λάμπρου.Τέσσερα λεπτά αργότερα γίνετε το 0-2 με τον Πασά.Στο 37΄ο Κηπουρός ανατρέπει τον Λάμπρου και ο διαιτητής υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι.Εκτελεί ο Λεοζίνιο πάνω από τα δοκάρια του Κηπουρού,0-2 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.Αλλαγή ενδεκάδας από τον Νίκο Παπαδόπουλο στο δεύτερο μέρος ενώ ο Γιάννης Κερλίδης άλλαξε την ομάδα κατά 7/11.Στην συνέχεια και δυο προπονητές έκαναν αρκετές ακόμη αλλαγές.Στο 78΄γίνετε το 0-3 με τον Δούμτσιο.
Με αυτογκόλ έκλεισε το σκορ του παιχνιδιού με 0-4 σκόρερ ο Ρακαβίνας.
Καμπανιακός;Κηπουρός, Κασαπίδης, Αλμπάνης. Σαραγιώτης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπαλλιός, Στεφανίδης, Προβατίδης, Κουντουράς,Υψηλός.
Ηρακλής:Χουάντερσον, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πασάς, Κούρος, ΛάμπρουΔεύτερο μέρος:Περνίς, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Τσότρας, Μπαρέττας, Αγγελόπουλος, Μπλέτσας, Μπικιάρης, Αμαραντίδης, Μοντέιρο, Λουκίνας
Δείτε της καλύτερες στιγμές και τα γκολ της συνάντησης σε αποκλειστικό video
« PREV
NEXT »