ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Πλήρης ανατροπή κανονικά το Δόξα Δράμας Καμπανιακός

tha ginei to doxa kampaniakos
Ε καλά δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε θέατρο.Το διαιτητικό δικαστήριο δικαίωσε την προσφυγή της Δόξας και έτσι ο αγώνας Δόξα Καμπανιακός θα γίνει κανονικά.Η διοίκηση της Δόξας κινήθηκε εγκαίρως και κίνησε όλες τις νομικές διαδικασίες προσφεύγοντας στο διαιτητικό δικαστήριο όπου και δικαιώθηκε.
Πρόκειται για άλλη μία ήττα της ΕΠΟ αφού βιάστηκαν να βγάλουν αποφάσεις.Έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε ένα αξιόλογο παιχνίδι την Κυριακή στην Δράμα.
Αναλυτικά η υπόθεση (1)και η απόφαση(2)Προσφυγή-αίτηση της
1.ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ και 2.του Σωματείου Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, κατά 1) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, 2) της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. με αριθμό 89/06.09.2016, που αφορά την Αναστολή ιδιότητας Μέλους στην Ε.Π.Σ Δράμας και κοινοποιήθηκε με το σχετικό από 6/9/2016 με αριθμό πρωτ. 26207/2016 έγγραφο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και 3) κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης της Ε.Π.Ο. που συνδέεται με τις παραπάνω πράξεις και αποφάσεις της και ιδίως κάθε απόφασης που θα εγκρίνει την παραπάνω απόφαση,
Αποφασίζουμε
Καταργεί τη δίκη ως προς το δεύτερο των προσφευγόντων-αιτούντων αθλητικό σωματείο με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Δικάζει κατ” αντιμωλία των λοιπών διαδίκων. Δέχεται την από 7 Σεπτεμβρίου 2016 (αρ. πρωτ. 26680/2016) προσφυγή-αίτηση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας» (ΕΠΣΔ) κατά πλειοψηφία.
Ακυρώνει την Απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ με αριθμό 89/6.9.2016 που αφορά την Αναστολή ιδιότητας Μέλους στην Ε.Π.Σ. Δράμας και κοινοποιήθηκε με το σχετικό από 6/9/2016 με αριθμ. πρωτ. 262017/2016 έγγραφο της ΕΠΟ.
« PREV
NEXT »