ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ απαντά για το παιχνίδι Δόξα-Καμπανιακός

i apantisi gia to paixnidi doxa kampaniakos
Βράζει η Δράμα αλλά το ήξεραν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Κος Γκιρτζίκης απάντησε σε σχετική ερώτηση σε ραδιοφωνική εκπομπή.
Μεταξύ άλλων τέθηκε το ερώτημα.
ΔΗΜ:Η Δόξα θα χάσει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Καμπανιακό.
Πρόεδρος ΕΠΟ: Ό,τι προβλέπουν οι κανονισμοί. Ιστορική ομάδα, μεγάλη προσπάθεια, αλλά οι άνθρωποι που διοικούν το ποδόσφαιρο στη Δράμα έπρεπε να το σκεφτούν αυτοί πρώτα. Εμείς όσο καλή διάθεση και θέληση να έχουμε, που την έχουμε, γιατί κι εγώ είμαι βορειοελλαδίτης, έχω ιδιαίτερη σχέση με τη Δόξα Δράμας, δεν μπορούμε να παραβούμε καταστατικό και κανονισμούς, δεν γίνεται. Αυτές οι συνέπειες δεν υπήρξαν σε ομάδες του Βόλου, γιατί αυτό είχε συμβεί κατά τη διάρκεια, που δεν αγωνιζόταν και δεν υπήρχε πρωτάθλημα.
Δεν υπήρχε αγωνιστική περίοδος. Δυστυχώς για τη Δόξα Δράμας συνέβη στην έναρξη. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν μπορεί να ξεπεράσει κανονισμούς και ό,τι το καταστατικό μας ορίζει. Άλλωστε η ΕΠΣ Δράμας έχει υπογράψει συμφωνητικό ότι θα τηρεί τους κανονισμούς FIFA, UEFA και ΕΠΌ. Όπως και τα ίδια τα σωματεία υπογράφουν ένα έγγραφο ότι θα τηρούν τους κανονισμούς, αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν το διαβάζει.
Να δικαιολογήσουμε γιατί δεν το διάβασαν… Έπρεπε και ήταν υποχρεωμένοι να το γνωρίζουν. Να γνωρίζουν τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας. Μα υπήρχε το δεδικασμένο του Βόλου. Έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα.
« PREV
NEXT »