ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Αυγούστου 06, 2016

Πάει για λουκέτο ο Εθνικός Αγιονερίου

kampaniasports
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Εθνικού Νέου Αγιονερίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής καθώς η αποχώρηση του χρηματοδότη Νίκου Γιαρήμαγα από την ομάδα, φέρνει δυσκολίες στο σύλλογο,και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην συνέλευση το βράδυ της Παρασκευής φέρνοντας νέα τροπή στα διοικητικά για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, με τον γενικό γραμματέα, Ιορδάνη Κούρτογλου, να προαναγγέλλει… λουκέτο.«κλειδιά» στους Βεκι δημητριάδη και Χατζησάββα, ανέφερε ότι δεν υπάρχει τελικά… φως και βιώσιμη λύση.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ιορδάνης Κούρτογλου:
«Κατά 99% ο Εθνικός δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα. Ούτε στο τοπικό!Δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση από τον κόσμο.
Οι Βεκιδημητριάδης- Χατζησάββας μπήκαν αρχικά μπροστά, αλλά δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Δεν περιμένουμε τίποτα. Πρέπει να γίνει άμεσα μια σειρά θαυμάτων».Για αυτό τον λόγο η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 1 Αυγούστου πρώτη προπόνηση του Εθνικού δεν πραγματοποιήθηκε αφού ο προπονητής Βασίλης Αντωνιάδης, και όσοι παίκτες έχουν παραμείνει, περιμένουν και αυτοί τις εξελίξεις.
Τελευταίες αποχωρήσεις παικτών από το Νέο Αγιονέρι ήταν αυτές του αρχηγού Ευθύμη Καρασίμου που πήγε στην ΑΠΕ Λαγκαδά, του Δημήτρη Υψηλού που επέστρεψε στον Καμπανιακό και του Νέστορα Στεφανίδης στην ΑΠΕ Λαγκαδά που αγωνίζεται
« PREV
NEXT »

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *