ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Την πιο δύσκολη πρεμιέρα ο Καμπανιακός

dyskoli premiera o kampaniakosΤέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Γ Εθνική ο Καμπανιακός και ξεκίνημα στην πρεμιέρα εκτός έδρας για πρώτη φορά αφού οι προηγούμενες πρεμιέρες του στην Γ Εθνική ήταν εντός έδρας και μάλιστα σε όλες ξεκίνησε με ήττα.
Την φετινή χρονιά που όλοι λένε για ένα εύκολο πρωτάθλημα καθώς υποβιβάζεται μόνο μια ομάδα,οι Χαλαστρινοί έχουν το πιο δύσκολο ξεκίνημα το πρώτο εκτός έδρας αφού αντιμετωπίζει την Δόξα Δράμας στην έδρα της.
Μια Δόξα που σίγουρα θα είναι από της ομάδες που θα διεκδικήσει την πρωτιά  στον όμιλο με πολλές πιθανότητες να την κατακτήσει.
Ο Καμπανιακός ακόμη δεν είναι έτοιμος,εξάλλου η φετινή παρουσία του στην Γ Εθνική του δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσει και να προγραμματίσει το μέλλον του.
Και όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει ο απαραίτητος προ υπολογισμός που θα του επιτρέψει να έχει υψηλούς στόχους.
Χαρακτηριστικό ότι καλείται να βγάλει την χρονιά με ακριβός τα μισά χρήματα από την περσινή χρονιά.
Βέβαια τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα αλλά και χωρίς αυτά δεν γίνεται.
Εξάλλου θα έχει την δυνατότητα οι διοίκηση του ιστορικού αυτού σωματείου να γνωστοποίηση στους φιλάθλους της τους στόχους της ομάδος την φετινή χρονιά,αλλά και τον προγραμματισμό για τα επόμενα χρόνια.
Ας επανέλθουμε στην πρεμιέρα και να συμπληρώσουμε ότι απ όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Καμπανιακός θα έχει το πιο δύσκολο έργο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάει στην Δράμα για τουρισμό.
Και ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις.(αραιά και που).
« PREV
NEXT »