ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Φάκελος Ελπίδες Χαλάστρας: Ποιός φταίει

elpides xalastras poios ftaiei
Τα τελευταία χρόνια άλλοτε κρυφά και άλλοτε φανερά υπάρχει πραγματικά πολύ μεγάλη γκρίνια για το τι πραγματικά συμβαίνει στον σύλλογο των ΕΛΠΊΔΩΝ Χαλάστρας.
Εμείς σαν kampaniasports σήμερα ανοίγουμε τον φάκελο των Ελπίδων με μοναδικό σκοπό να αναδείξουμε τυχόν προβλήματα,και να βοηθήσουμε τον σύλλογο να βρει την ηρεμία και να μπει ένα τέλος σ αυτή την υποκρισία που παρατηρείτε τα τελευταία χρόνια.
Το πρώτο που χρειάζεται να γίνει είναι να μιλήσουμε όλοι ειλικρινά. Σε καμιά περίπτωση όλα αυτά που θα έρθουν στην επιφάνεια δεν θα έχουν διχαστικό χαρακτήρα.
Το γράφω αυτό για να σας προλάβω.(ξέρετε εσείς)Θα μιλήσουμε με πολλούς οι απόψεις και τυχόν προτάσεις τους θα δημοσιοποιηθούν,όχι σαν λόγια καφενείου αλλά υπεύθυνα και σοβαρά.
Τι πιστεύεται ότι φταίει και ο σύλλογος που έχει προωθήσει ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν μέχρι και σε Champions League τα τελευταία χρόνια κανείς από τα παιδιά των Ελπίδων δεν κάνει το βήμα παραπάνω???
Αυτό θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε και ξεκινάμε με μια δημοσκόπηση για να πάρουμε αφορμές για να αναπτύξουμε περισσότερο το πρόβλημα.
Ελπίζουμε να βοηθήσουμε ώστε οι Ελπίδες να είναι ο σύλλογος που θα ενώσει όλους τους Χαλαστρινούς.
Πείτε μας την άποψή σας στο email:kampaniasports@gmail.com
Αποτελέσματα δημοσκόπησης
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ????
1.Οι εκάστοτε διοικήσεις 47%
2.Οι προπονητές 21%
3.Οι γονείς 9%
4.Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές 11%
5. Άλλο 9%
« PREV
NEXT »