ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Έτσι θα διεξαχθεί το κύπελλο στην γ' Εθνική

etsi tha ginei to kypelo
Σας θυμίζουμε την προκήρυξη της διεξαγωγής του Κυπέλλου της Γ Εθνικής κατηγορίας σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ.Άρθρο 1: Συμμετοχή Ομάδων/Αρμοδιότητα Η Προκήρυξη είναι πρόταση για την κατάρτιση σύμβασης μεταξύ της Ε.Π.Ο., ως διοργανώτριας, και των Ομάδων που μετέχουν στο Πρωτάθλημα Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Η σύμβαση θεωρείται ότι καταρτίστηκε αυτόματα, χωρίς καμία επιφύλαξη, με την κατάθεση στην Ε.Π.Ο. της Δήλωσης Συμμετοχής της Ομάδας.Αποδοχή της προκήρυξης με επιφύλαξη δεν γίνεται δεκτή και οδηγεί στην επιβολή των προβλεπόμενων πειθαρχικών ποινών.
 Η αρμοδιότητα διεξαγωγής των αγώνων του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας ανήκει στην Επιτροπή Κυπέλλου ( εφεξής « η Επιτροπή») της Ε.Π.Ο.Στους αγώνες Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας συμμετέχουν υποχρεωτικά οι ομάδες Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας .
Οι παραπάνω ομάδες έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν μέχρι την Δευτέρα 29.08.2016 και ώρα 14.00΄ στην ΕΠΟ Δήλωση Συμμετοχής σε ειδικό έντυπο, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και πρέπει να συνοδεύεται από το παράβολο που καθορίσθηκε στα τριακόσια (300) ευρώ.
Η υποχρέωση κατάθεσης Συνυποσχετικού Διαιτησίας καλύπτεται από την αντίστοιχη κατάθεση για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2016/2017.Άρθρο 2. Διατάξεις διεξαγωγής

« PREV
NEXT »