ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καμπανιακός μεταγραφών συνέχεια(Αποκλειστικό)

metagrafes kampaniakou
Σε κατ αρχήν συμφωνία για ακόμη μια μεταγραφή για την ομάδα του Καμπανιακού έγινε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ομάδος.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής
Δημήτρης Γιουκούδης συνοδευόμενος από τον πατέρα του Αντώνη Γιουκούδη πήρε μέρος για δεύτερη φορά στην προπόνηση του Καμπανιακού.
Οι συζητήσεις που έγιναν στα γραφεία της ομάδος είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών αν και εφ όσον οι προπονητές της ομάδος ανάψουν το πράσινο φως για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.
Να θυμίσουμε ότι ο Γιουκούδης είχε την φετινή χρονιά εξαιρετικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου στην Α1 ΕΠΣΜ.
Αν πάρει το πράσινο από τους προπονητές θα είναι ποδοσφαιριστής του Καμπανιακού για τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον εάν βέβαια δεν υπάρξει ενδιαφέρον από μεγαλύτερη κατηγορία.
Στα νέα της σημερινής προπόνησης χαρακτηριστικό ότι υπάρχει συνέχεια δοκιμών σε παίκτες σήμερα άλλοι 5 ποδοσφαιριστές δοκιμάζουν αυτή την ώρα την τύχη τους στους κόκκινους.
Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα όπου κρίνεται και το μέλλον του εμπείρου γκολκίπερ Φώτη Κηπουρό ο οποίος καλείται να απαντήσει στης επόμενες ώρες αν δέχεται την πρόταση της ομάδος για συνεργασία και την φετινή χρονιά.
« PREV
NEXT »