ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Διαζύγιο Ιβανούδη με Καμπανιακό (Αποκλειστικό)

xalase tou ivanoudi ston kampaniako
Σε συναινετικό διαζύγιο οδηγούνται Καμπανιακός και Σπύρος Ιβανούδης,Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή καθώς οι ξερόλες θα οργιάζουν και πάλι.
Ο νεαρός τερματοφύλακας
έκλεισε δυο χρονιές στην ομάδα της Χαλάστρας στην Γ Εθνική.αλλά οι συμμετοχές του ελάχιστες.
Βέβαια είχε την ατυχία να έχει συμπαίκτη του κάτω από τα δοκάρια τον έμπειρο Φώτη Κηπουρό.
Ήρθε στον Καμπανιακό σαν ανερχόμενο ταλέντο και σήμερα 2 χρόνια μετά  μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας έτοιμος να ανταποκριθεί σ οποιαδήποτε κατάσταση ακόμη και αν τα τελευταία 2 χρόνια δεν είχε της συμμετοχές που άξιζε.
Και το λέμε εμείς που έχουμε παρακολουθήσει ολόκληρη την πορεία του αυτά τα δυο χρόνια.
Φέτος λοιπόν όλοι πιστέψαμε ότι θα είναι η χρονιά του,συμφώνησε εύκολα με την διοίκηση του Καμπανιακού  αφού έλαβε της διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα θα τον στηρίξει.
Και με της δηλώσεις των διοικούντων ότι ο Καμπανιακός την φετινή χρονιά θα στηρίξει περισσότερο τα νέα παιδιά ο Σπύρος ξεκίνησε την προετοιμασία του με τους κόκκινους.
Όλα καλά μέχρι την στιγμή που ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδος Φώτης Κηπουρός συμφώνησε με την ομάδα του Καμπανιακού.
Ο Ιβανούδης προφανώς είδε ότι για μια ακόμη χρονιά θα είναι στην σκιά του εμπείρου γκολκίπερ και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους κόκκινους της Χαλάστρας,
Ενδιαφέρον μεγάλο από δυο ομάδες της Α1(είναι στην διάθεσή μας τα ονόματα) αλλά θα πρέπει και ο Καμπανιακός να συναινέσει στην μεταγραφή του που αναμένεται να γίνει μέχρι την Πέμπτη.
Σπύρο καλή τύχη.
« PREV
NEXT »