ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Με απουσίες η πρώτη του Καμπανιακού την Δευτέρα

me apousies i proti tou kampaniakou
Με απουσίες και μάλιστα σημαντικές ενδέχεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Καμπανιακός.Οι τρεις αρχηγοί της ομάδος
Κηπουρός,Ρακαβίνας,Κουντουράς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση την Δευτέρα 25/07.
Και αν με τον Ρακαβίνα και Κουντουρά έγιναν κάποιες συζητήσεις με τον Κηπουρό ακόμη δεν έγινε κάποια συνάντηση.
Βέβαια όλα μπορούν να ανατραπούν καθώς υπάρχει χρόνος ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή με τους ποδοσφαιριστές και να είναι παρών στην συγκέντρωση της ομάδος.
Αυτή την ώρα στα γραφεία του συλλόγου γίνονται διαβουλεύσεις με τους τελευταίους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ,ενώ σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Γαβανάς δεν θα συνεχίσει στον Καμπανιακό με πιθανότερο να μεταγραφή στον Ολυμπιακό Κυμίνων.
Τρικαλινός Παπάζης,Μπάλλιος,Ιβανούδης,Αλμπάνης,Λορέντζο συμφώνησαν με την νέα διοίκηση και υπολογίζονται στην ομάδα.
Πάντως αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές θα δοκιμαστούν της επόμενες ημέρες στον Καμπανιακό και αν ο Κος Κερλίδης δώσει το πράσινο φως θα αποκτηθούν.
Οι συζητήσεις με τον Χρήσο Καράμπελα δεν φαίνεται ότι μπορούν να τελεσφορήσουν αφού και στα χρήματα δεν τα βρήκανε,αλλά μειονέκτημα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.
Κατ αρχή συμφωνία και με τον Γιάννη Δουρμούζη ο οποίος μιλάει με ομάδα Β Εθνικής.Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του μένει κανονικά στους κόκκινους της Χαλάστρας.
Η επόμενη εβδομάδα είναι η πιο κρίσιμη καθώς ο χρόνος άρχισε να πιέζει και ο Καμπανιακός ακόμη δεν έχει κάνει βήματα ενίσχυσης της ομάδος σε αντίθεση με της περισσότερες ομάδες της κατηγορίας που σχεδόν έχουν ολοκληρώσει  της μεταγραφές.
Από την διοίκηση του Καμπανιακού διαβεβαιώνουν ότι έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν στόχο της ομάδος και είναι θέμα ωρών οι ανακοινώσεις.

« PREV
NEXT »